Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

Weva

Hmmm - maliny su asi najlepsie tak - z ruky do ust :) inak sa pomackaju :) ale na to teda mozem zabudnut... no co uz :-/

A Inko - to poznam - obcas clovek zatne zuby a radsej inych nezatazuje, inak sa kazdy len pyta. Mrzi ma, ze Ta nieco trapi... Drzim place, nech sa to rychlo vyriesi!!!!

Party bola super - teda az na moje nealkoholicke posedavanie... Bolo super BBQ na terase (asi o 23:00 prerusene burkou takou ze vsetko bolo behom 30 sekund pod vodou, kazdy len hrabol flasu a utekal sa schovat)... a vcera sme davali dokopy nabytok v office (nas byt je este stale vybuch).

Inko, takze Ty si nesla nakoniec?

[zruseny1]

Maliny:) hmmm, čo ja viem. Ja vám nejak nie som na ovocie:) zelenina to áno, veľa veľa. Ojka t si taká lesna zienka:))) sa vždy tak pousmejem keď sa chodis tulat do lesov. A sama! ;)

ojka

inko, jaaaj, jasné, ja som zabudla, ty už v školičke... no v našej budove to je poriešené tak, že na každom poschodí je router a tak to v rámci možností ten net i ide... ale tiež iba ked sa mu moc chce :D
No ona chcela ísť na ten krúžok už minulý rok, ale mali plno.... je to hra na keyboard (či jak sa to píše :D), ja nepoznam ani noty, ale jej to fakt ide... doma sa už aj čosi sama naučila, tak mi tu vybrnkáva časti z beeeetovena a tak. www.youtube.com toto mi vie zahrať už aj bez nôt (:
hm, a to u vás sa ten zápis tak vlečie? či si čakáš na isic?

[zruseny1]

Wevi, no nie som úplne zdravá, ale ak budem nafucana, nijak si nepomôžem. Dnes mi každý hovorí aká som veselá,hmm:) asi som dobrá herečka :D strašne ma ťažia iste veci:/ no nedávam to najavo:) a čo tvoj vikendik? Párty sa vydarila?

ojka

ahoj wewka ((-: no ja najradšej priamo z lesa/luky nazbierané, tak sa aspoň prejdem (: a potom bude z nich kolaaačik,alebo čaj,...ešte si rozmyslím (((-: a ty si ako víkendovala,žúrovala? (:

[zruseny1]

Ojka,v škole som. Čakám na zápis;) ich táto naśa školská wifina, na jednej chodbe ide, na druhej nie:) ešte si tu take dve hodiny posedim. Na kruzok? Čo neposluchala? :DD no moja úžasná svagrina zapísala svojho malého na 4 kruzky, z trucu, lebo spravil niečo čo sa jej nepozdavalo. Vadna osoba ona.

Weva

Dobre ranko :)

Aky ste mali vikend? Inko podarilo sa Ti nakoniec vyzdraviet? Zda sa ze mas dobru naladicku, tak verim ze hej :)

Ojka ) joj maliny by som si dala i ja!!! Ale tu len take z obchodu mame :-/

ojka

inko, a ty v práci? (: no dnes sa cítim konečne lepšie,tak asi vybehnem von na maliny, ak ešte vôbec sú a poobede pôjdem možno so sestrou do mesta na zápis na nejaký krúžok ((:

[zruseny1]

Ojka, teším sa, super super;) ty si iná rekorderka, 6hodin, to ani nepamätám. A čo porabate vospolok? Dnes je krásny deň :)

ojka

zdravíčko ((((-:
macca, no však je pondelok, klasika nie? aby vám adminom smutno nebolo, že na vás nemyslíme (-:O
nezufaj ((: takže tento týždeň ťaháš poobedné? (:
uaaaaaaaaaaaa, ľudia, ja sa vám musím pochváliť, dnes som spala niečo cez 6 hodín v kuse, bez toho aby som sa zobudila (((: priznávam, boli tam oblbovaky, ale podstata sa nemení: Ojka spala a cíti sa konečne vyspato! :DDDD