Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Hmmm - maliny su asi najlepsie tak - z ruky do ust :) inak sa pomackaju :) ale na to teda mozem zabudnut... no co uz :-/
A Inko - to poznam - obcas clovek zatne zuby a radsej inych nezatazuje, inak sa kazdy len pyta. Mrzi ma, ze Ta nieco trapi... Drzim place, nech sa to rychlo vyriesi!!!!
Party bola super - teda az na moje nealkoholicke posedavanie... Bolo super BBQ na terase (asi o 23:00 prerusene burkou takou ze vsetko bolo behom 30 sekund pod vodou, kazdy len hrabol flasu a utekal sa schovat)... a vcera sme davali dokopy nabytok v office (nas byt je este stale vybuch).
Inko, takze Ty si nesla nakoniec?
Maliny:) hmmm, čo ja viem. Ja vám nejak nie som na ovocie:) zelenina to áno, veľa veľa. Ojka t si taká lesna zienka:))) sa vždy tak pousmejem keď sa chodis tulat do lesov. A sama! ;)
inko, jaaaj, jasné, ja som zabudla, ty už v školičke... no v našej budove to je poriešené tak, že na každom poschodí je router a tak to v rámci možností ten net i ide... ale tiež iba ked sa mu moc chce :D
No ona chcela ísť na ten krúžok už minulý rok, ale mali plno.... je to hra na keyboard (či jak sa to píše :D), ja nepoznam ani noty, ale jej to fakt ide... doma sa už aj čosi sama naučila, tak mi tu vybrnkáva časti z beeeetovena a tak. www.youtube.com toto mi vie zahrať už aj bez nôt (:
hm, a to u vás sa ten zápis tak vlečie? či si čakáš na isic?
Wevi, no nie som úplne zdravá, ale ak budem nafucana, nijak si nepomôžem. Dnes mi každý hovorí aká som veselá,hmm:) asi som dobrá herečka :D strašne ma ťažia iste veci:/ no nedávam to najavo:) a čo tvoj vikendik? Párty sa vydarila?
ahoj wewka ((-: no ja najradšej priamo z lesa/luky nazbierané, tak sa aspoň prejdem (: a potom bude z nich kolaaačik,alebo čaj,...ešte si rozmyslím (((-: a ty si ako víkendovala,žúrovala? (:
Ojka,v škole som. Čakám na zápis;) ich táto naśa školská wifina, na jednej chodbe ide, na druhej nie:) ešte si tu take dve hodiny posedim. Na kruzok? Čo neposluchala? :DD no moja úžasná svagrina zapísala svojho malého na 4 kruzky, z trucu, lebo spravil niečo čo sa jej nepozdavalo. Vadna osoba ona.
Dobre ranko :)
Aky ste mali vikend? Inko podarilo sa Ti nakoniec vyzdraviet? Zda sa ze mas dobru naladicku, tak verim ze hej :)
Ojka ) joj maliny by som si dala i ja!!! Ale tu len take z obchodu mame :-/
inko, a ty v práci? (: no dnes sa cítim konečne lepšie,tak asi vybehnem von na maliny, ak ešte vôbec sú a poobede pôjdem možno so sestrou do mesta na zápis na nejaký krúžok ((:
Ojka, teším sa, super super;) ty si iná rekorderka, 6hodin, to ani nepamätám. A čo porabate vospolok? Dnes je krásny deň :)
zdravíčko ((((-:
macca, no však je pondelok, klasika nie? aby vám adminom smutno nebolo, že na vás nemyslíme (-:O
nezufaj ((: takže tento týždeň ťaháš poobedné? (:
uaaaaaaaaaaaa, ľudia, ja sa vám musím pochváliť, dnes som spala niečo cez 6 hodín v kuse, bez toho aby som sa zobudila (((: priznávam, boli tam oblbovaky, ale podstata sa nemení: Ojka spala a cíti sa konečne vyspato! :DDDD