Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No oni si robili nejake lichi martini - tak som si trosililinku ochutnala od kamosky (bola tam tusim vodka a martini) a ovela viac mi to chutilo len s perlivou mineralkou a limetkou, takze sa dalo...
Ja som taka gin&tonikova alebo na dobre cervene vinko... ale boli sme autom takze ani drahy moc nepil - len na zaciatku vecera...
Lesne zienky su super - tu pomaly ani les neni, takze si nepomozem :(
wewa, nealkoholické žúrky sú predsa super.... aj teraz sme sa boli lúčiť s kamaratkinou slobodou a dajme tomu, že som tam bola najtriezvejšia a ti poviem, že som sa bavila najviac ((: a náááhodou, detské šampanské ja rada :D
inko, dúfam, že tvoje problémy sa rýchlo pominú (:
lesná žienka, :DDD to to som už od niekoho počula ((-: ale tak ja rada v prírode a aj sama, mne to nevadí, lebo nikto nechce so mnou napr. na tie maliny/jahody chodiť, lebo ja chodím aj cez "mrtvoly" :D cez všetky malinčia, vysoké trávy a tak ((: ako kedy, no (:
no a teraz poučka jak z učebnice :D lesné žienky sa počas zimných mesiacoch nachádzajú najmä v zastavaných územiach, ako je okoje rodiinného domu, či okolie školy :D
ale aby ste neboli v omyle, tak lesné žienky konzumujú vo veľkej obľube aj zeleninu :DD
inko, fíha, to vy si tam aj číselka prideľujete? tak to je už iná politika ((: nás tam bude na zápise jak maku.... ak to dobre rátam tak niečo cez 15O ľudí... (to sú dva odbory = 5 + 2 krúžky).Ale zápis máme naraz.
macca, čo sa týka článkov, tak prečítam, len ked ma niečím zaujme (-:O ale niektoré članky su fajn, aj tie z tých WebN.
Macca, tu su aj nejaké články?:)) ale nie, zartujem. No priznam sa, ja si článok prečítam tak raz za mesiac. Tiež idem rovno na forum.
Wevi, no uz mi začalo byt divne, že sa vám vydarilo Počasie. predsa len tá svíńucha búrka musela byt:) aspoň bolo vzruso. Ani detský sampus ti nenaliali? To by sa u nás nestalo:D
Nebola som, ale mne to nevadí:) pôjdem nabudúce.
macca- malokedy, idem hned na forum, jedine ze ma zaujme titulka
Macca - ja ak hladam veci o zdravi na nete (ja som riesila napr tehotenske problemy, intoleranciu na potraviny a syndrom drazdiveho creva) a vyhodi mi to clanok na zdravi - tak si precitam. Ale ked idem na forum tak na ine casti tejto stranky vacsinou nepreklikavam...
Prosim vas. Mam na vas taku statisticku otazku.
Citate nase clanky, ktore sa objavuju na titulke?
Mam na mysli clanky od nasich odbornych dopisovatelov, nie reklamne clanky alebo clanky od webnovin :)
Pripadne mozte kludne napisat, aky clanok o zdravi by ste si tak radi precitali :)
Lesna zienka je uplne skvela uloha - teda takto v lete - co vlastne robia lesne zienky v zime? Kde ziju... Ojka?
Ja viem. Vo vašej budove nie je problém s netom. Ale ja som v tej vedľa zatiaľ. Ono mi to na notebooku ide v pohode, ale teraz mám len iPod a tu WiFi mi najprv nebralo.
Vieš čo, no je nás tu asi 50, dva kruzky, ja mám dostala číslo 35. A zatiaľ je vybavených prvých 20 iba:)) od rana od ôsmej.
fiha. Takze maly virtuoz;)