Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Dobre ranko nezufajko :)
No kaktusovy dzus som neskusala a ochutene Rajce tu nemaju (vzdy, ked idem domov tak ich pijem na litre)... No a voda je super, len ked ju pijem staaaale obcas mam chut na zmenu...
A niekedy aj ja zasnem. 1) ma mrzi kolko ludi ma financne problemy... a po 2) tie reakcie ludi. Ono ok - nie kazdy ma trpezlivost odpisovat kazdej tehotnej co sa pyta dookola to ista - ale pre nu je to asi v ten moment to najdolezitejsie na svete... tak radsej som ticho ako niekomu pisat neprijemne komentare a posielat ju niekam :-/
Nezufaj a ja ti nezazelam dobre ráno:D čo sa stane?:D
Ale pošlem ti aspoň smajlika :))))))
Ojka, jasne ochuteny Rajec, pupavka:)
inko, no však len si pekne vystoj radu, aby ťa neobehli,... potom ked budeš mať vybavené, tak tam len jedným očkom kukni, či tam niečo nie je.... (; diky kočka
Jasne ojka:) bez problémov zbehnem tam a pozriem sa. Áno teraz som na deviatom. Je tu kilometrovy rad , hehe ale ja som prvá:)))
Uz len pól hodinku:)
dobré ránko nezufajko, to teraz sa vstáva? :D dúfam, že si sa do ružova vyspal (:
k najlepším tekutinám pridávam bylinkové čaje a ochutené rajce (-:O alebo medovú vodu... ale kaktusový džús som ešte nemala ....
caute baby :) môzte mi zapriat dobre ranko :D :D :D
inko, no tak si hačaj ku nám, tu sa nik nehašterí (: aspoň si nepamatam, že by tu bola niekedy nejaká zvada (aspoň v mojej prítomnosti :D). Ja tie temy sem tam očkom preletím, ale ked vidím, ako tam niektorí vyskakujú a riešia blbostičky, tak sa radšej v tichosti vrátim sem :D
Weva, najlepšia je aj tak čistá voda:))) a kaktusovy dzus:)
inko, no myslím, že tu tu hodinu s tebou vydržíme :DDDD inko, zlatenko a už si u nás v budove? mááááám na teba jednu malilinku prosbičku... neskočila by si na siedne poschodie a nekukla by si sa na dvere D7.34, či tam nemajú vyvesené úradné hodiny na tento týždeň? ja som tej pani písala už minulý týždeň mail, ale nejak im nestojím za to, aby mi odpísala (-:O
hm, ked je reč o šanpanskom, ja ani to nemám rada (-:O a mochitko mám rada len nealkoholické (-:O ja som asi nejaká vadná :DDD