Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lost su lepsie dni a su horsie dni :) niekedy sa mi dari az čumim a niekedy ma to privadza do sialenstva kam csade moje loptičky padaju :) nehram to profesionalne, ale na to, ze to profesionalne nehram si myslim, ze to ovladam celkom fajn :) ja to posudit neviem to je od uhla pohladu pre Teba by som bol super hrac, ale pre niekoho slaby hrac :)
lost a taky zapas by nebol zly :) ak by sme ostali v kontakte tak preco na druhe leto nieco nezorganizovat hm? :) Nemyslim konkretne zapas, ale cokolvek ine :)
No ano zajtra idem do prace zas aj ked by som to flakol ako ty hm taky tyzden by mi prospel :) ale nevadi :)
Skoda ak by si bola z vychodu tak by sme sa na niecom mohli dohodnut na nejakom celodennom vylete :) bolo by to super. Ak ides az koncom tyzdna do prace tak zajtra si naplanuj nieco :) bicykel :) alebo vezmi kamaratku a si chodte zahadzat lietajuci tanier :) vies aka to je sranda :D :D
nezufaj ((: radšej by som niekde po vonku lietala ako doma sedela na zadku (; nie, do práce idem až koncom týždna, teda ak sa nič nezmení...ja to flákam, to nie ako ty, čo poctivo celý týžden v robote, zajtra zas, že? (-:O ale za netom by ma to celý deň zasa nebavilo....
dakujem :) si zlata :)
No nedela byva taka oddychova a ty si do dnes vyuzila dokonale :) niekedy aj ja mavam taky den, ze presedim len doma a niekedy dokonca mam aj taky, ze presedim len za netom :)
Zajtra to uz bude ine ojik :) uz ides do prace vsak?
tak to gratulujem víťazovi potom *-: šikovný si... heh, zlatičko? no zlatíčko presedelo skoro celý deň doma.... uvidíme, čo prinesie zajtrajšok (:
ojka nedelka sa vydarila dokonale :) dnes som z kurtu odchadzal ako vitaz :) Ako sa mi mas ty zlatičko? :)
nezufaj ((: no ahoj ty športovec, deň sa vydaril? (:
:) nespačom krasny vecer :) ci noc? To je jedno :) hlavne s usmevom :)