Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

[zruseny1]

baby čítate aj iné témy? Ja som čím ďalej viac zhrozena:D aj teraz nejaká kocka sa pýta na zubára a možnosť splátky, kedže finančne na tom nie je dobre a ti ľudia sa dôkazu hodinu baviť o tom, ako je možné že ma na internet:D nechápem, ako môže mat niekto takú hádavu náladu nonstop. Každý by po každom stekal. Nechcem viac žiť v takomto svete.
Ach prepacte, musela som to dat zo seba von.

Weva

No klasicke sampanske mozem - ale tiez len tak za poharik na uvod, nie viac... a musi byt suche, sladke nemozem... No a mojitko... mnam :) aj ked i take virgin sa da - ked uz nemozem pit uz i ta kombinacia maty a limetiek osviezi :) este par malin k tomu a bolo by to Mojito a la Ojka :)

[zruseny1]

No vybavené:) ešte si počkám na deviatom (ojka vie) a idem do prace , hm, ale tu majú úradne hodiny do 11.30. Grrrrrr. tak máte smolu kocky, hodinu vás tu budem este otravovat kým sa panićky nenajedia.
No a ako tak hovoríte o alkohole, dostala som chuť na mojitko:)
Šampanské ani ja nemusím, mne to príde ani nie sladké, ale kysle:)

ojka

wewa (: však ja celú fľašu zasa nevypijem, ja sa rada podelím aj s ostatnými (-:O ja ani sladké bublinkové malinovky nepijem, ja som fajnofka :D
inko, no tak to asi malý lesík nebol, ked sa tam stratili :D no vidíš, jak ti to čakanie na radu s nami rýchlo ušlo (:
hm, kolačiky klasické bublaniny, alebo s ovocnou penou a tak... ale čaj, ten robievame domáci pečený, tak už sa teším na buducu nedeľu, bude sa pieeecť, už som si toho dosť naškrečkovala (rozumej "nazbierala" :D)

macca, však možno dojdu chlapi, treba sa ich opýtať, možno budú lepšia štatistická vzorka , s nami ženami to je strašné (-:O

Weva

Do lesa s vuvuzelami? Hahaha - to musela byt ina podivana... zajace tam odvtedy nevideli, co?

Konecne na rade, supis!!!

[zruseny1]

mna by do lesa samu nik nedostal. Ale tY si na tielesy naucena odmalička:) u nás su tiež take minilesiky ale trochu odruky:)) minule leto sa v nich stratila moja sestra s deťmi:D tak ich museli ísť hľadať chlapi... S vuvuzelami:D či ako sa to volajú tie huciace srandy.
No a idem na rad konečne:))))