Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
noooo, asi to tu takisoo pomaly balím, nejak sa mi začína podriemkavať (-:O (konečne). Určite hodíme reč najbližšie inokedy....
nezufaj, tak ked sa hentí našli, tak už ďalej nikoho predsa nehľadali, hm, to by mi prišlo také nie pekné (-:O
prajem ti (i ostatným bdejúcim nespáčom) teda krásne sny, príjemný zvyšok noci a perfektný začiatok nového týždňa (:
lost ahoj :) dobru noc
*mY tu sme s Tebou
ojka tak ano aj ja mam skusenost, ze mozne to je :) ale netreba to prehanat a hlavne ak sa dvaja aj najdu cez net a ked im na sebe zalezi tak by mali mat rozum a s netom sa skrotit. Lebo neuznavam to ak niekto si najde niekoho cez net, ale v zoznamovani potom pokracuje dalej. To uz nie je moc pekne. Ak nasiel co hladal tak na co pokracovat dalej? Ja ked som si nasiel priatelku tak som na pokec uz ani nepachol :D uz som to vôbec nemal ani za potreby ani ma to nelakalo. A bez nas si to tu nevies predstavit? :) Tak si ani take nepredstavuj lebo mi tu sme s Tebou stale :*
nezufaj, doma chodím väčšinou po vonku aj tak sama ((-:O ale vnutri som dnes ostala kvoli tomu, že som bola na liekoch...
lost ((((: "tvar sa ze vies co robis" teda "nejak to trafim, nejak to padne" (((: to ma pobavilo...
inak, ked spomínate stretká cez net, tak sesternica sa cez net zoznámila s priateľom a dnes sú z nich dokonca manželia.Alebo jedna známa si tiež tak našla priateľa a už su spolu cez 5 rokov, zlaté (:
takže láska cez net = možné je všetko (:
ale tak dúfam, že vy nie ste žiadni kanibalovia ani nejak iným podobným spôsobom úchylný, lebo inak si to tu bez vás predstaviť neviem :D
:) stretol som sa uz tak cez pokec :) nakoniec to dopadlo tak, ze to dievca bola moja jedina laska,a le zial je to uz minulost. Ja to, ze nieco predavas tak ano to sa nepocita :D
Pripadame Ti tu ako kanibali? :D snad nie :D
mozeme :D
stretol si sa uz s niekym cisto z netu?
tj. ze prve "Ahoj" bolo na nete a potom aj v realite?
ja takto uz 2x .. ale to bolo asi tak pred 4 rokmi :D:D
(nepocitam take, kde ma zoznamil kamos s inym online clovekom, cisto len z fora pocitam, i ked nedavno ked som predaval pc cez bazar online forum, tak tiez skupinka ludi, ale to sa asi nepocita :) )
ja len ze to moze byt dost sialene az rizikove :D ale tak hadam nebeha vela kanibalov po slovensku/svete :D:D
lost, ale kdeze :D ja to hram len rekreacne :) :D ty trdlo :D