Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Fuj nealkoholicke pivo, ja sa tým osiam nečudujem:D
Inko niet nad vodu z vodovodu :) s tym s Tebou suhlasim :)
Ojka, ja nenarocna, mám rada všetko;) ale nevyhladavam zase tieto predražené balené vody. Z vodovodu stačí
fuuuha ojka tak to ste tu rozbehli fajne temy, ale zacnem asi pivkom :D vcera som bol s kamratom posediet vonku :) on si dal kofolu a ja nealkoholicke pivo :) a ani neviete aku velku vyhodu som mal v tom, ze som mal pivo :D okolo jeho pohara sa tocili 4 osi/y a okolo môjho ani jedna :D :D
inko, dovolím si namietať :DDDD púpava nie, vážne nieeeeee.... a tie bublinkové (zelené) ti chutia?
Ojka ale však pupava a sedmikraska chutia skoro rovnako:))))
nezufaj, tekutiny, alkohol, lesné víly, školu, žúrky... súcit druhých (((: pridaj sa i ty, debata sa nejak rozprúdi ((:
Weva ja sa cudujem tým čo reagujú, akoby sa vyzivali v tom keď sa môžu hádať. A úplne mi je nanic ako sa nevedia podaktori vzit do koze druhého. To pochopenie strašne chyba. Skoro nik ho nemá. Čo uz:) ty si teraz v práci? Kedy máš termin vlastne?
ojka bol som hore uz skôr, ale potom som si povedal idem si este lahnut a pozrime sa :D takze vyspaty som fajn :)
Co preberate kocky?
inko, nie :D žiadna pupava, žiadne šípky, žiadna letná burka :D ale ostatné "tie ružové" môžem... najlepšia podľa mňa je asi sedmikráska (:
wewa, a tebe ktorý chutí najviac? (: