Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
nezufaj, ale tak to je 12 hod. šichta, to mi príde jak vyciciavanie ľudí... ale neboj, jasné, že si spomeniem, aj pekné sny zaželám (:
Ja viem. A táto pani by mala mat na starosti ubytovanie podľa všetkého, dúfam že som bola pri dobrých dverách. Neviem či mi do 13tej vydrží iPod ale keby nie, hneď ako prídem domov ti napíšem tie úradne hodiny.
to nie su moresy to je proste tak :) ked ludia budu vstavat ako ty tak ja pôjdem spinkat si na mna spomenies? :)
nezufaj, nočne a tak dlho? to čo sú za moresy? či to prečo tak? (;
inko, šikulka, diky si moc zlatá (: ale tipujem, že ked tam bola dnes doobeda, tak tam hádam bude aj v stredu... len u nás človek nikdy nevie, lebo napr. aj na študijnom vedia mať niekedy také pritankované uradne hodiny (:
ojka no da sa to aj tak povedat, ale pridu casy zachvilku ked to bude 18:00-6:00 a naopak :D
Ojka, bola som sa pozrieť na tu tvoju fakultu, teta na dverách nemá žiadne úradne hodiny iba oznam že je na obede:) príde o 13:00potom sa jej spýtam.
Aj tak ešte musím čakať na prolongaciu na termináli
Nezufaj, no mne ani dvanastky ani desiny slovenské moc nechutia:)
Binghi:)))))))
nezufaj, kedy máš šichtu? klasicky 14.00 - 22.00?
ja ani nealkoholicke pivo nevypijem :D kofča len raz za uhorský rok...a čo sa týka čistej vody z vodovodu..... tak tá je fajn, ale kedže sa väčšinou zdržiavam v BA, tak to sa piť nedá... tá je uplne biela, ked ju napustím....doma-to je už iné,a ešte ked sa tam hodí plátok citronu, nemám žiadne námietky (:
inko...uz si zdrava ??? :))
inko dvanastka alebo desiatka je lepsie, ze? :D Ale bol som autom tak som na vyber nemal a navyse mne aj nealko chuti :)