Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

jankaaaaaaaaa

ja tiez mam pred medicinou hrozne velky respekt a myslim ze tazsia skola ako ta so zameranim na medicinu ci farmaciu neexistuje. su to najtazsie skoly, ale ludia koti to vystuduju vobec niesu adekvatne ohodnoteni. je to strasne smutne tu na slovensku. v nemecku napriklad tam si takych ludi vazia, maju super plat, super podmienky.. no ale skoda reci..
chcela som ist na zdravontu - farmaciu akoze este na strednu.. ale rodicia ma strasne odhovarali.. :/
ale nakoniec aj tak mam vysku kde mam nieco technicke zameranie mediciny :D ak sa to da tak povedat, takze sa nestazujem..

lost

ojka

inac som isiel podla navodu, lenze ja lost, mal som si to precitat dopredu :)

step one:
vymiesame 4 bielka
OK, noproblemo, ...
step two:
domiesame 4 zltka
OMG! ved to som prave vyhodil! CO TED??!
nastastie som nasiel dalsie 4 vajcia cize pohoda :D

no a susedia musia mat radost, ze o polnoci pustam mixer :)

a tam ide aj KRUPICA?

lebo v priprave to pisu, ale v surovinach nie, ze

vymiesame 4 bielka, pridame 2lyzice cukru krupice a vymiesame do peny.
potom tam trebalo dat 4 zltka + 200gramov tej zmesy.
potom 100ml oleju

ale KOLKO vymiesavat, to netusim :)

ale zda sa mi ze je tej zmesy finalnej nejak malicko :) ved asi len do 1/3 tej formy, to je normalne? :)

a ze STRUHANKA ide do toho? :D (teda ze posypat formu struhankou)

to som aky lucker dnes, ze mam vsetko doma nahodou :)

:D takto to vyzera ak sa snazi piect muz :D

dobra vila

No podla mna medicina je najlepsi smer, lekarov potrebuje kazdy jeden clovek a este ked si sam lekar... len tam su tiez mnohi nechutne nemoralni a podplatitelni, co je jedna vec, ale aby na lozku zomrel pacient a este prijme uplatok za pokus o zachranu, ked uz vie, ze je mrtvy, je vrcholne nechutne.
Ale medicina je super, navyse ma konekcie, hocikto z rodiny bude potrebovat pomoc, dokazes vybavit, staci povedat kamosom, a ti kamosi pripadne cez kamosov...toto je na tom, uprimne, to najlepsie, hah.
Ked som bola mladsia, strasne ma bavilo citat rozne zdravovedy, lekarske knizocky, pociatky mediciny, bavit ma pozerat vselijake operačky a tak :D, bohuzial, kedze som chodila na obchodnu, kde som nemala chemiu a biolu, taka vyska neprichadzala do uvahy... Paradoxom vsak je, ze idem odpadnut co i len od pohladu na ihlu pocas brania krvi!! nieto este ked ju beru zo mna! VUAAA

ojka

ehm, prepáčte za preklep, malo tam byť "dvojročné" (-:O ale aj tak, pre túto chvíľu som to prepásla... možno niekedy v budúcnosti sa k tomu vrátim...

dobra vila

Ja som z uctov vypatlana nebola... len som sa ich velmi bala, vypatlana som skor teraz, nic si nepamatam, nic neviem... ja som sa tych hodin tak strasne bala, ze som castokrat vracala, mama uz nevedela, co ma so mnou robit, boli to pre mna neskutocne muky, ta ucitelka bola pohroma, mala aj vela problemov kvoli sebe samej, ale bola to skutocne najneprijemnejsia osoba, ktoru som v zivote stretla!

ojka

hm, ale inač fakt, akože ja neviem, či aj my, ako deti,sme boli takí nepodarení, odvrávačský, papuľnatí, nevychovaní spratkovia, ale dnešná mládež mi príde kapánek inakšia....
jankaaa, ja som mala zasa vždy veľký rešpekt pred medinou a lekarčinou a takých tých všeliakých vecí okolo... ma to vždy fascinovalo, a to preto, že som sa do toho NEROZUMELA :DDD ale aj preto, že som mala rešpekt voči tým ľuďom, čo vykonávali super svoje povolanie, lebo to je veľká zodpovednosť... ja by som sa bála... lebo nejde tam predsa o mňa, ale o to, čo "urobím" tomu druhému človekovi...

dobra vila

Och, ako to nemozeme mat radi? Ja sa pytam ako to mozes mat rada:D.
Fiha, to som nevedela, ze je to az trojrocne, zdalo sa mi, ze dvojrocne, ci dokonca iba rocne :-O. A je to fakt nutne?! Ale zas, ojka, fakt by si si aspon nervy usetrila, nevraviac, ze to platovo nie je bohvieako ohodnotene... ale zas to pedagogicke minimum nie je na zahodenie, takze ta v tom smelo podporujem, ak sa este da. Aj ja som nad tym uvazovala, ale ked je fakt trojrocne, teda neviem, ci sa to vsade lisi, tak za tym davam bodku...fuh

jankaaaaaaaaa

hovori sa ze ludia najviac neznasaju veci. ktorym nerozumeju... ci ako :D a umna to dost plati co sa tej ekonomiky tyka :D