Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

lost

tak dnes to ej jedno ci to zmysel dava alebo nie :D

vsetko dava zmysel :)) clovek si to uz domysli :)) to skor mna udivuje, ze ako je mozne ze ludia rozumeju mojmu textu :D:D:D

lost

no dufam ze sa to poradi :)

lebo ak nie, v takuto hodinu uz ani do cukrarne nezbehnem :D aby som sa pochvail ze to akoze vyslo :D

inac pozeram, ze dnes som bol so psom vonku dokopy 5 hodin :-O

to sa mi ale nejak nezda :)

ved som vstal 11 00

ako som mohol byt z 12hodin 5 hodn vonku? :D

preto asi teraz spinka sladko :D

vcera 2,5 hod to bolo

a den predtym 2 hod

robim si taky graf :D som zvedavy ci to vyjde :D ale mal by vyjst :))

ojka

ty kokšo, ja keď si čítam niektoré tie príspevky po mne, tak pár viet nemá ani hlavu ani pätu, ale tak hádam aspoň trošku rozumiete (-:O

ojka

lost, ja obyčajne dám trošku oleja na pierko, vymažem formu a vysypem troškou muky (niekto používa struhanku) a je to v pohode... ked ho tam veľa nedáš, tak to nestečie (;

ojka

lost :DDDDDDDDD
"nac som isiel podla navodu, lenze ja lost, mal som si to precitat dopredu :)
step one:
vymiesame 4 bielka
OK, noproblemo, ...
step two:
domiesame 4 zltka
OMG! ved to som prave vyhodil! CO TED??!"
lost, jak si to kedysi povedal? že keby sa od smiechu chudlo, tak som chudá na kosť? :DDDDDD
ty trdelko, popredu si treba prečítať všetky ingrediecie, celý postup a až potom začať čarovať ((((-: ale vážne som zvedavá, čo z toho bude, aj fotečku sem potom hoď (;

jankaaaaaaaaa

lost: pootm odfot ako to dopadlo :D
ale inac ruru zbytocne neotvaraj, lebo sa ti ta babovka moze splasnut.. cize to kontroluj len cez okienko :D a ked sa ti bude zdad podla farby ze by to mohlo byt, tak pichni do toho tym sparatkom, ako ti tu uz radili :D

lost

no tam pisali olej :D i ked maslo vyzera byt rozumnejsie :) ebo olet stecie

ale tak :)

pri najhorsom zoberiem lyzicku a idem :)

ojka

lost, tak choď podľa návodu a uvidíš, čo to urobí... alebo keď sa ti bude zdať, že to už chytá farbu, tak si zober špáratko a štuchni do toho... ak sa ti už nebude cesto naň lepiť, to znamená, že surové to nebude už ((:
dobrá vila, taký paradok zažívam i ja :DDD myslím, to branie krvi... heh, akože teraz sa na tom smejem... ale ja mám s tým inak kapánek dosť veľký problém... ja mám napr. dosť hlboko žily na rukách, a k tomu nízky tlak, takže keď mi chcú brať krv, tak fakt nejaká skúsená sestrička ide na slepo a aj keď sa náhodou trafí, tak mám modrinu cez pol ruky (to nezveličujem :D), ale najlepšie to vyriešil môj najzlatší reumatológ, že ona ma v ordinácii sono, tak mi pomocou neho nájde žili, fixou mi pokresli ruku, kde može zakročiť a už to ide :DDDD hotová kovbojka so mnôu.... ja keby som aj mohla darovať krv, tak by mi nu nezobrali nech by sa akokoľvek snažili :D

lost

jaj taaak :)

no este mam 1 sacok tej zmesy, tj 200gramov, :D

posledny pokus :D

ale hadma to vyjde na prvy krat, i ked sance su nizke :D

ono navod je jedna vec :) ale pochopit mu je uz uplne na vec :D

jankaaaaaaaaa

tu formu treba potriet maslom a nato posypat sdtruhanku. najskor.
a ono sa to pri peceni tak "nafukne" takze to zaplni celu formu :D len to musis poriadne premiesat, aby to bolo take lahke a nadychane :D