Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
No chvalit sa neni moc cim - lebo bola rybka zapekena, ktora sice vyzerala skvele ale chutovo nic moc (jedine ak by clovek rad presolene - to bola jedina dominantna chut) ... bleeeeh... No dala som si k tomu nejaky cerstvy salat a uz sa vidim ako pojdem za 2 hodky zhanat nieco pod zub :)
Ojka - neviem, ci to chces rozoberat, ale ja som asi nieco zmeskala - nerozumiem presne aky preslov? Co sa stalo???
Ono ja som teraz cerstvo vydata s babom na ceste atd... a viem, ze sme fantasticky par... ale tiez by som ho niekedy dokazala prerazit a sama si vravim ej - vydrzi toto skutocne az po tu starobu a sedive vlasky a hupacie kresla??? Je to tazke :-/ Ale kazdy mame zle i dobre dni, takze kym sa to striedavo oblacno strieda so slnkom snazim sa to hadzat za hlavu, tesit sa a sustredit i na seba (a teraz na krpca)...
**** môžem otazočku? prečo smutná, ked nie kvoli chlapovi? iné osobné problémy? ))-:
fuha, razantne vyriešili?
no som zvedava, ako sa budú "veci" ďalej vyvíjať, keď pôjdem preč z práce,...
tak na svadbe sa ešte tváril celkom v pohode, až potom sa začal tvariť, ako keby mu včely uleteli....hmmmm
tak nech vám to v tej prácičke rýchlo ujde, kočky...
ja si doučtujem ešte nejaké pokladničné a utekám tiež na obed
papa
ojka, no detto...3,5 roka, ale ono to už...akosi neplatí...teda...chápeš
a tiež som si vypočula veci, ktoré asi ešte teraz rozdýchavam..tak ale my sme si to vyriešili...razantne
a ako spomínaš tie pochybnosti...tak veru. najhoršie na tom všetkom je, že ak si je človek tým druhým istý a berie ho ako samozrejmosť, ktorú bude mať do konca života, tak je na veľkom omyle
no aspoň, že ten tvoj si to dobre načasoval, lebo mohol ti aj celú svadbu pokaziť..aký bol láskavý:D
no dobre...a ja teda pôjdem pomaly
práci zdar a neulievame saaaa
Wevi, utekaj papať, dobrú chuť:)
kolegynka má pravdu, my ťa tu počkáme..teda, ja asi nie, bo mi končí pauza, ale niekto snáď :D
a ja nie som smutná kvôli chlapovi..ešte to tak..môžem okašľať všetkých:)
wewa, dobru chuť prajem, potom sa pochváľ, že čo mňam-mňam si si dala ...
**** si zlatá, že nezufajka....
však ten môj by ma aj na rukách nosil, no len ja neviem, čo sa to s ním v poslednej dobe deje... no začal s tým tentokrát až po svadbe, po záverečnej....
ja som doteraz nemala pochybnosti o tom, že to s ním ešte dlllllho vydržím, ale po včerajšom jeho preslove, ja som ostala strašne prekvapená a smutná z toho, čo si vlastne o mne myslí - teda, čo si domýšľa,tie jeho teorie... je to všetko na figu, a to sme spolu už niečo cez 3,5 roka...
a ty tiež hlava v smutku kvôli tvojmu chlapovi? ako dlho ste už spolu, ked ťa tak jeduje?
Ajaj ... chlapi - to je tema sama o sebe :-/ musim teraz utekat, lebo kolegynka sa mi tu postavila s rukami v bok ze som sadista a uz aj mam prestat "internetovat" a ist sa najest... Takze hned som spat..; Nebudte zatial smutne baby... chlapi za to nestoja!!!!!!!!
ojka, no chlapi... aj som si myslela, že ten za tým tvojím smútkom stojí
a teda... ty si dosť často kvôli nemu...smutná
zaslúžila by si takého, kt. by ťa na rukách nosil:)
takého nezúfajka napr :)
myslíš, že s tvojím drahým vydržíte? niekedy to netreba siliť :-/
a to je v pohode, že od nedele rána..ja bulím asi od júna
a na tej svadbe si sa aspoň stihla zabaviť, kým ťa ten tvoj vytočil? či to bolo ešte predtým?
**** ani ja tu nemám teraz vedúcu, tak som k vám nakukla...
ale partičku nemôžem teraz kukať, lebo mám tu nejaké veci rozrobené na stole, tak "poctivo" makám....
****** potvora, takže tu chceš byť fakt inkognito, heh
no lenže ja bulim do vankuša už asi od nedele rána.... ach, prečo sú chlapi takí domýšľaví,... keď niečo nevedia, tak si domyslia a už hneď musia mať oni pravdu....
wewuška, pekne posluchaj svoju drahu polovičku a oddychuj, kým môžeš, nechaj sa aj na rukách nosiť, teraz si to predsa zaslúžiš....
Weva, tak to máš zlatého chlapa
dúfam, že si tú možnosť využila
jasné, len pekne skontrilujte či to bude baba..ale čo pozerám, v poslednej dobre vidím toľko chlanov oháknutých v ružovej... dosť zlé :D
ojka, že prd kým sa skrývam..heh... nepoznáš :) a to je jedno