Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Prečo ešte nespíte?

haha. tak to som sa dobre trafila s tým špenátom :D
Wevi veď vravím, nemusíš mi písať hviezdičky, normálne, veď som inko..ja len nechcem..aby ma tu niekto šmíroval :) a ešte k tomu, píšem z práce :D
tu je aj taká funckia- vyhľadávanie podľa prispievateľov, tak hviezdičky to nevyhľadá:)

Weva

Ajaj :) ta rybka bola i so spenatom (ale ta zelena prevarena gebuzina co podavaju tu je des)... ale inak varia ok - to len dnes akosi nebolo do coho pichnut...

Otlacene celo ****? No krasa... ale isto to coskoro prejde.

A preco teda to ****? Ze nechces aby sa dali tvoje prispevky vyhladat? Ved sa vyhladaju pod **** - ci som nieco nepochopila?

ach baby... ja som si spravila robotku a na chvílku som si položila hlavu na stôl, aj som podriemala a teraz mám otlačené čelo a to mám ísť o chvíľu von :D tak teraz to masírujem, a stále som pokrčená:)

ojka 12:25
ale práveže ja nemám žiadne extra problémy...asi ako každý..
avšak ľudia naokolo majú... a v rodine...plus zdravotné...a mám psychošku švagrinú :(( ľutujem jej syna..ona ho deptá, stále musí vedieť všetko do školy na milión %...ešte aj z technickej výchovy ho skúša teóriu!!! :( je na základke iba...a stále si s ním opakuje..sto strán dozadu :( sme bezradní... je ôsmak a za celý život dostal asi dve dvojky a dve trojky a aj to sa jej nezdá byť dosť dobré
ach...no nič... dnešok si nepokazím..lebo keď sa mi vyrovná to moje odtlačené čelo, pôjdem si nakúpiť veľa veľa korálok, urobím si radosť a budem niečo vyšívať :))))

Wevi, ty si mala rybku? :) tak ano sem tam sa stane aj u nás v škole, že pokazia tak dokonalé jedlá
a ja som až pred rokom prišla na chuť špenátu..v školskej jedálni na základke mi ho sprotivili...a pritom je to skvelé jedlo:)

Weva

:) no este ma to celkom nechytili, ale zacina - ked to clovek vsetko vidi - makkucke a malicke :) (a drahe jak slak :)))

ojka.

snáď máš pravdu
tak teda želám, nech ti to tam utečie ako voda
jeej, veci pre babatko, to sú rozkošné vecičky...

Weva

Dnes dokonca i dlhsie, lebo som bola nieco rano vybavovat a mame to take flexibilne ze ak neskor pridem dlhsie zostanem... A mam nejake veci na odvoz domov (kolegyna doniesla po babatku tak mozno sa manzel ak to vyjde stavi a odvezieme autom).

Ale ved to co pises nie je hadam take zle - on sa znova upokoji a zisti, ze sam to prehnal... Ci sa to opakuje dookola?

Nebud smutna Ojka!!!!

ojka.

wewa, jooooj, tak musíš dať tetám kuchárkam nejaké školenie, že čo ne/majú robiť...nech sa pozvrtajú...
jeho nahnevalo niečo už na tej svadbe a ešte nejaké "posvadobné" udalosti(ale samozrejme vďaka jeho domýšľavosti), podomýšľal si také veci, že to ani ja takú fantáziu nemám ....
ach.... a ideme zasa makať, ....
wewa, dnes ťaháš zasa do piatej?

Weva

Ojka - No tuto tety vo vyvarovni obcas napachaju hriechy :-/ lebo rybku ja tiez rada ( a kvoli brusku sa snazim aspon 2x do tyzdna) no ale toto mi akurat pomoze na este opuchnutejsie nohy :-/

A jeho nahnevalo nieco konkretne na tej svadbe co ti vytkol, ci dlhodobo nieco vo svojom vnutri riesi, o com ho nevies presvedcit, ze je to len jeho blud?

ojka.

wewa, jeho preslov - to som myslela tak, že to nebola ani obojstranná hádka, to len on rozprával, čo si pospájal nejaké veci, podomýšľal (riadne), naštval sa a odišiel...
mňam, rybku ja rada, ale nie veru moc slanú, najlepšia je taká na bylinkách...
ja som si dnes dala varenú zeleninku so zemiakmi,...