Prečo ešte nespíte?

0mega

preco si ma uz druhy clovek za ten cas co som tu myli s inymi ludmi na fore? :D
mozno to mlieko zamrazilo moje uvazovanie :D
ale nechapem tomu.
ja som len "bestia" a "0mega" (lebo "omega" je uz obsadene).
bestia je take moje druhe "ja" ked potrebujem seriozne poradit :)

123nezufaj

:) tak a som doma :) spinkat alebo buntosit to je otazka :)
spinkat sa mi nechce to je jedna vec taaaakze nasvedcuje to tomu, ze by som mal buntosit :) aaale rano mi treba skoro vstavat tak by som teda mal povypinat PC ponechat si hrat hudbu a snazit sa zaspat hm :)
deturence moje :) ak tu budete somnou tak ja ostanem :)

ojka

hviezdička, hviezdička, hviezdička,... prečo si sa tu tak dlho neukázala? teda ak si to ty (;
omega, nooo, netuším, či havani môžu mlieko, kašli na to, že hovoria tí a oní, a radšej sa spýtaj teda veterinára, ak k nemu chodíte (;
wewa, ja som už jak nejaká stará baba :D počasie mi nerobí dobre, tak beriem nejaké lieky a tak.... zjednodušene povedané (;

Weva

My kupujeme bio mlieko - no ale ktovie co je to zac. Mam aspon lepsi pocit :)

No kolegyna (ma male babo) vcera rano zaspala na buse do roboty, hovorila, ze sofer vyzeral, ze si mysli, ze prezurovala noc :) haha, to je vzdy smiesne ked sa to stane tym druhym!

Vitaj Inko... zase inkognito???

0mega

ked som bol 1. krat v zivote v BA a isiel som na Vazovovu s busom, nevedel som ze mam vystupit (konecna) lebo som bol jediny v buse a mal som sluchadla :D
to bol trapas..

0mega

ja chodim pre mlieko do rakuska, vzdy zboberiem zopar prepiaviek :-)

maju tam vyborne ceny a znatelne vyborna chut.

dal som mu len tak 1deci tyzdenne :D cize to sa "strati" v rozpocte :)

Weva

No Jack Russel-ovia tu su riadne jojo-psy, kopec energie to ma - asi sa mu musis poriadne venovat :)

Ci mozu mlieko netusim - ja som mala dvoch psov a mlieko ako take som im nikdy nedavala sa priznam... ani kosti moc nejedli (teda len zriedka)... plnohodnotne krmivo by im to hadam malo vynahradit, ktovie?

Cudujem sa, ze mu z toho mlieka si ochotny trochu nechat, pri Tvojej spotrebe :) to ho asi fakt mas rad