Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
jack russel a planujem aj rtw.. :)
no mlieko som skusal, aby mal kalcium :)
kosti velmi neje (veterinar mi povedal ze netreba)
ale nie ze by som mu lial mlieko kazdy den, moze take nieco vobec ? kazdy hovori inak :)
Omega - No len mu nic take nedavaj, naco aj??? Celkovo by hafani nemali cokoladu, tak granko je asi este vacsi humus... Akeho psa mas vlastne?
A coze je s Tebou dnes, Ojka?
Inak pivo tu belgicke je niekedy super - teda treba mat nan chut, ale maju tolko druhov velmi silnych, intenzivnych chuti - mnam. Oproti je nase taka voda, ale zase to osviezi po nejakej bikovej ture... toto belgicke je na to prilis silne
no ja pivo sem tam, ale neviem mu prist na chut.. prilis jednoduche na moj vkus :D
ja mam najradsej prekvapenia, ked mi naleju ani neviem co :-)
vies co som zistil?
ze moj pes pije mlieko v pohode ale granko nie. kakao som este neskusal. cize nieco na tom pravdy bude, ze granko je nic moc produkt.
wewuš, taaak ta zeleninová polievočka znie super , mňam mňam....
hm, ja sa spoločnosti nestránim, aj sa viem zabaviť medzi ľudmi, ale menšie zdravotné problémy by ma prinútili dnes tam len tak sedkať a dívať sa na ostatných, tak si radšej oddychnem na intraku v kľude (;
Haha, inak mna napada, ze ja zase len s tym mojim alkoholom co som mavala najradsej bolo viedenske kakao v mojom oblubenom podniku, ked bola vonku zima. To bolo horuce, s malym panakom rumu v nom a slahackou na vrchu :) takze alkoholik sa nezaprie :)))
omega, beania je vlastne študentská žúrka, na niektorých školách ju usporaduvaju formou plesu, naša škola zasa niečo na štýl -didžiny a koncertu- dokopy.... hlavný klinec večera majú byť chinaski, takže tak (:
omega, no aj tak, chlap jak hora odchovaný na granku ((:
Len taku zeleninovu, s porom a mrkvou a zemiakmi, na konci rozmixovala a trosku postrasila smotanou a cerstvym koriandrom... ale vacsina je na zajtra. Len bo robote som taka unavena, ze sa mi nechce varit, tak sa skor donutim si zohriat...
Ojka Ojka a takto sa Ty stranis spolocnosti :)?
Inak fuha, tolko Granka - teda liter - to je ina davka :) Asi i zasyti, nie len osviezi... normalne Grankova zavislost
ojka
bohuzial mam len 195cm, ale rano to je aj 197cm :)
a vahu mam 85kg cerveneho svalstva :P
cize ano, vela bielkovin, vela mlieka, vela granka :D
omega, veľmi mi pripomínaš jedného človeka, čo tu chodil ((:
ale tak , veľký človek si? to znamená, že máš koľko, cez 2 metre?
ale čo ťa vlastne "prinútilo" vtedy piť toľko tých káv?