Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
wewa, a akú dobrú polievočku si varila?
noooo, dnes celé dve veľké fakultu u nás zo školy majú žúrku - BEÁNIU - a teda aj naša.... tak nech si tam pekne všetci idú, a ja tu budem mať cca o takú hodinku kľud (: aj tak by som si to tam neužila (;
ojka
no ako ja som v lete pijaval 7-8l vody kazdy den, az kym neprisiel nedopkatok za vodu (splachovanie) :D
ale nie, pocul som ze to nie je zdrave, tak vela vody, tak sa musim krotit, ale co, ved som velky clovek, nemozem zit na pol litra denne :) niekto moze, ja nie..
ale toto bolo mlieko, minule kava, predtym pivo, uvidime co to bude nabuduce :D
ked zjatra v novinach budu davat ze sa niekto predavkoval grankom, tak to som bol len ja :D
No vidim, ze kazdy ma svoje vlastne pijatiky :) ono i ladove si viem predstavit, mnam... Ja som nedavno dovarila polievku, cakam kym vychladne nech ju dam do chladnicky a este na pracku a potom hajde :)
A to sa takto chodi zurovat v utorok vecer?
Inak taketo miesanie Boro-Fernet-Gin atd to je asi to najhorsie co mozno spravit, no ale rychlejsie to asi slape :) To sa Ti Ojka ani necudujem, ze nemas chut sa pridat :)))
omega, tak tomu sa hovorí dodržiavanie pitného réžimu ((((: ach, už sa teším, kedy moje spolubývajúce pôjdu von, bude tu ticho, kľud, nikto len ja (:
no ale nie je to studene, ma to tak 5stupnov? :)
pre osviezenie :)
tak zajtra skusim horuce :)
dnes uz nie, uz mam v sebe cez 1l toho :D
omega, si sa zblaznil? s ľadom? to si neviem predstaviť...
ale inak trolilinku cukru si dávam, hnedého alebo vanilkového, ... ale moc nie, ja mám rada také silnejšie to kakao (:
viem, ale teraz ho pijem s ladom :/
skusam ci som pripraveny na chripkovu sezonu ;)
podla mna ano :)
btw, ano, granko je humus, najlepsie je originalne KAKAO, ale davas tam cukor, ci bez neho ?
omega, kakao je lepšie ako granko ((((-: ale také horúce je najlepšie (;
ojka,
hm, tak to nepoznam :-)
ale ja pijem teraz granko :D
omega, ja pijem tiež (: práve teraz žíhľavový čaj ((;
wewa, hej, keď tam na seba natrafíme, tak už hráme do kedy chceme, aj viac hier (;
ty si zlatááá, že po pohári vínka pod stolom ((((-:
baby čo sú teraz akurat na izbe, tak tie stiahli už dnes fernet, borovičku, víno a vedľa pijú ešte nejaký gin či čo, a je im veselô :D a zachvíľku sa idú von ešte ďalej rozbiť (; a žúrovať