Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

lost bol zanieteny v tom ked niekomu mohol poradit alebo ked mohol prejavit svoj nazor. Lost prispieval nie len do tejto temy, ale prispieval rad aj do inych tem a 0mega je presne taky isty rad sa zapoji do rôznych tem a rad rozobera veci do hlbky ako lost. Jeho statistiky su nenapodobitelne.
môj nazor je, ze lost si to ty zatial ma nic nepresvedcilo o tom, ze to ty nie si :)

bibi123

***-ved to, lost uz patril k takemu inventaru zdravia..az by som povedala, ze bol na zdravi zavisly:O))), preto nechapem, ze nie je diskusia zaplnena prispevkami s jeho nickom...
ale neverim az na taku velku nahodu, ze by losta nahradilo zhruba v tom istom case jeho dvojca(este aj tie vety odentrovane, to nikto nezvykol robit), tie temy, do ktorych sa zapaja, tie nazory...
Omega-odfot mi prosim Ta Tvoju pracku, psa a koselu nech nemam chrobaka v hlave:O)))
a psi vraj mozu z cokolady oslepnut, takze im nedavajte nic kakaove...

0mega

Aha, uz chapem. No neviem, ja tu nikoho nepoznam blizsie :) Ale internet je taky ze obcas aj ja vidim v niekoho slovach nejakeho cloveka co poznam.
Vsimol som si ze ak pouzije niekto rovnaku frazu (al. citat) nenapadne vo vete, popripade rovnakych velmi specifickych smajlikov, tak mi to pripomenie niekoho :)

A to ste tu az taka pevna komunita, ze sem chodite kazdy den ?

ojka, zlatá moja:)
heh, vsetci traja naraz sme zmizli?
tak to ste si aj mohli začať myslieť že sme tá istá osoba píšuca pod tromi nickmi a zrazu sa jej niečo stalo a neprispieva už:P..no neviem, ten lost sa mi nepozdáva..on tu nebol tak dlho ako ja? tie tri ťýždne približne? fuha..treba sa spýtať lauriny, či u neho badať nejakú aktivitu aspon na fb...
naozaj sa začínam báť

a čo je s mojím chuchmáčikom? ten tu tiež celý ten čas nebol?

ojka

****, ou, z tvojích písmenok nemám dobrý pocit //-: ale ako i ty píšeš, som rada, že si živá a celá.... ale ak by sa ti hocikedy o tom chcelo kecať, tak vždy tu budem (:
a to iste dufam i o lostovi, lebo tiež tu dávno jeho zelený nick nesvietil....
a nezufaj sa nám tiež už vrátil našťastie...
lebo všetci traja ste zrazu zo dňa na deň hodili roha a nikoho tu cca 2 týždne nebolo /-:

ojka

nezufaj, ako bolo inak na pive? lebo rozoberáme akurat pitný réžim :D
omega, lost bol/je špecifický jedinec a ty splňaš niektoré jeho špecifiká, to bude možno tým ((((:
alebo tu je ešte jedna možnosť, že lost tu všetkým tak chýba, že ťa v ňom vidia (;

bibi... ja v ňom vidím losta v každom slove, (akurát si možno spravil rýchlokurz gramatiky, lebo omega píše dosť bez chýb) dúfam, že si to ty lostík, lebo potom v opačnom prípade sa mu mohlo niečo stať :( lebo ja som tu tiež hodne dlho nebola, ale naozaj ho ani o niekolko strán dozadu nevidno :(

ojka...je to ťažké na vysvetlenie..a ešte ťažšie na pochopenie..tak sa o to ani nebudem pokúšať :)
ale som rada, že som celá...živá...

ojka

nezufaj, spinkať, len pekne bež do postele, aj zajtra je deň (;
ty kokšo, neverím, že som to napísala (((((-:
ale ja by som sa mala tiež pobrať, naznačuje tomu viacero faktorov, dala som si už oblbovák, ráno musím skoro vstávať, hapruje mi net, takže každú chvíľu ma to môže odpojiť a 3/4 intráka spolu s mojimi spolubývajúcimi su fuč a všade je božské ticho (-:O