Prečo ešte nespíte?

Weva

Tak to znie teda zabavne - snazit sa spojit... a ak ste uz napojeni na jednu hru, tak vas to necha aspon spolu ak chcete?

Ojka, ja to neodsudzujem ak niekto nepije. Niektori maju zle skusenosti osobne, ci v rodine, inemu to nechuti... ja mam rada chut, ucinok menej, takze skor prestavam pit lebo nechcem mat v hlave ako pre to, ze by mi nechutilo :) Zo zaciatku tehu to bolo tazke, ale teraz to proste uz neriesim (a este nejake tie dlhe mesiace nebudem), takze uz to vidim ako ked si dam prvy pohar vinka skoncim pod stolom :)

ojka

wewa, ja nepijem, teda čo sa týka alkoholu (-:O áno, som čudná :D žijem s tým už niekoľko rokov ((((-:
hej, cez jednu stranku vua.la a tam si zahráme, ale kým tam na seba natrafíme, tak to trvá ((((-: lebo to ťa náhodne spojí s hocikým, kto tam je pripojený...

Weva

No ja som taka na pivo a na vino... casto sme si s manzelom otvorili flasu vina spolu, ked sme navarili nieco dobre... alebo ked sa slo von tu v Belgicku tak nejake fajnove pivo... doma take dobre rezane pivo a podobne je tiez super.

Mne sladke veci nechutia, ked tek si dam rano cerstvo vymackany dzus a obcas doma kofolu... ale inak bud cista voda, alebo s priatelmi takto drink...

Ty?

A to hrate nejako online tie piskvorky?

ojka

ahoj wewi, piškvorky sem tam zahráme ((((-:
taká jednoduchá hra a toľko radosti spraví (((-:
wewi, aj ty radšej to málo vypiješ ako spapaš? :DDD teda , predtým, keď si mohla (;