Prečo ešte nespíte?

system

ojka ty si salena :D o pol 3 do pol 6 ? :D to sa da tak fungovat ? mna by *blo :DDD ja som isiel spat o pol 2 a vstaval o pol 7 a uz meliem z posledneho kks, asi si dam 3 hodinoveho slofika :D

ojka

fíha, dnes máme taký zaujímavý deň, tak hodím minikalendárik (:
taaakže dnes ma meniny Maximilián (osobne nepoznám nikoho s takým exotikuš menom).
Stále nám prebieha Medzinárodný mesiac pešej chôdze do školy,
Medzinárodný mesiac školských knižníc,
Svetový týždeň dažďových pralesov (keby Amazon vedel, tak by hádam ešte čosi oslávil).
A máme tu Svetový deň artritídy (tu moc toho zrovna na oslavovanie nie je, ale poznám dosť ľudí),
a ešteee Medzinárodný deň za zredukovanie prírodných katastrof.
Pred 519 rokmi Krištof Kolombus objavil Ameriku tak, že sa vylodil na Bahamách.
Pred 41 rokmi mal na Broadwayi premiéru muzikál Jesus Christ Superstar.
Narodky nám dnes oslavuje Adelka Banášovie (31) a náš veľmi šikovný slovenský hokejista Marcel Hossa (30).

ojka

ľudia, nechcem vás sklamať, ale ten havino vážne nie je Bastien.....
ma tak napadlo, on sa vyparil akurat vtedy, keď mal nastúpiť do tej novej práce, tsssss....
omega, kto si a čo si spravil s naším lostom :DDD ako keby ste bratia boli, fakt, ale aspoň si medzi nás rýchlo zapadol (:

ojka

ach jaj, ten náš net //-:
nezufaj ))-: už som ťa nestihla, tak snáď zajtra, a dovolím ti znova prehrať (; pekne sny ti prajem
*** hej, všetci ste sa naraz vyparili, nezufajko sa vratil zodva dni dozadu, ty si sa objavila dnes a ak omega tvrdí, že nie je lost, tak lost je lost veru cca tie 3 týždne ): snáď je ok, lauriny som sa pýtala asi minulý týždeň a povedala, že na fb či kde, nezbadala žiadny pohyb a dnes som sa jej zabudla opýtať, keď sa tu ráno mihla....
a binghi sa tu sem tam ukázal, ale to vieš, kde nie je inko, nie je ani chuchmáčik (;

0mega

:D ci e-zona padne alebo nie, toto som chcel dnes zistit, ci dnesne udalosti zapricinia pozitivne alebo negativne veci nasledujuce tyzdne. Ale neviem.
tak akoze z dlhodobeho hladiska eurozona nevydrzi urcite :) (ani USD zona)
Ale nemyslim si ze by euro zona mala najblizsie roky padnut. Co si ty myslis ?

na jeho vek som sa pytal z dovodu, ze som nevedel pochopit preco by pisal niekto velkost svojej kosele na forum :)

ja som z okolia NR. z TT zopar ludi poznam, ale z PK asi nie.

bibi123

lost by mal mat okolo 23 a pochadza z PK a potom sa tusim prestahoval niekde do TT. Pasuje???:O))) skusobna otazka-myslis, ze eurozona padne?