Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
sansara :) neboj on si Ta najde je to sikovny chlapec :)
Ahoj 123....tak ja tu zvykla písavať s lostom :-) no potom sa odmlčala, nebola tu aale 3-4 mesiace a za ten čas dáko zmizol neviem kam
paradox je ten, ze tym, ze sa stratil lost sa ukazali dalsi strateni :D :D
Aj takych co som tu este nevidel :)
Pekný večer všetkým :-)
Tak som bola naučená, že táto téma sa mi tu vždy spájala práve s LOSTom...a jeho už tu niet :-(
Akoby zmizol z povrchu zemského...chýba mi tu
www.youtube.com
jajka, si viem živo predstaviť, že keď sa vráti, tak ho každý zasype miliónom otázok (((-:
zuzic, fíííha, to tu je až také populárne? som ani netušila (: kočka, tak dúfam, že sa ti darí dobre, sem tam teda tu nakukni (;
cawteeee ludia:) ...takze dlho som sa neozvala, dlho neozvem casu neni...no prisla som vam oznamit ake je to tu popularne tato stranka:D stretla som sa v skole uz s 3 ludmi co z tadeto cerpali materialy na referaty, najma po psychickej stranke ankety a tak..hned som si na vas spomenula ked vymenovavali zdroje:D
majte sa zatial co najkrajsie, snad sa coskoro ozvem;)
ja som si kedysi davno mylila losta s chalanom s nickom fgf, tiez mali podobny styl pisania
obavam sa ze omega nie je lostik, su tam iste ledva badatelne rozdiely...ktovie co je s lostom...
inko, no konecne, ahoj:)aspon prva tretina je spat
inko, bola si tento týždeň pozrieť na Ma3oshke?
system, diky za kompliment :DDDD si ma dostal .... fungovať sa tak dá... ale raz za pár týždňov to treba dospať, teda, keď sa podarí (-:O
musíš sa vedieť naštartovať, ja od rána do obeda v práci, poobede do teraz v školičke a ešte mám toooooľko vecí na robote (:
šlofika si si dal cez prednášky? :DDD
ja ešte nespím, lebo som práve došla na intrak (: nezufaj, a ty prečo ešte nespíš? ((: