Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
zdravicko
marha,no zaregistrovala som nejaky sramot,ale som si myslela,ze to macka po streche beha,...heh
ojka :P
nezufaj,ty nezbednik,...pche,ze dobre ranko,...pekne sny ti prajem (este krajsie ako tie,co si mal urcite pred chvilou) a bru noc
dnes vsetci nejak skoro polihali,no co uz s vami,banda moja...a ja sa tak snazim byt kolegialna...
na dobrú nôcku:
dobre ranko :)
zaroven dobru noc :)
nuž, očividne to splnilo svoj účel,...
marha, hmmm, nechcem byť blbá, ale kto je martinkin strýko? strácam prehľad ach jaj,.... inak, ja som nevidela nič v TV už nejaký fajný mesiac, aj viac, a moc mi to ani nechýba, tak už viem prečo....
inko, buď raz prestúpim, alebo kúštek prejdem na ďalšiu zastavku a odveziem sa kúsok od intráka...
no už ťa inak vidím, že by si šla i ty, kebych šla i ja, heh, potvorka... máš inak pravdu, tak by som už asi neprechladla, viac sa totižto nedá (ale to mám daň za to, že sa už veľmi teším domov)
ale ja určite nepôjdem, lebo v stredu doobeda máme písomku za 4O b. a ešte sa moja maličkosť ani nezačala na to učiť, tak to bude moooc zaujímavé....
tak ale ty môžeš doobeda aspoň do práce chodiť, či? inak normálne budeš pracovať aj cez semester, či jak si to vymyslela?
u nás sa inak po škole šušká, že zajtra by už mali povedať, že či nám dajú na tu stredu voľno, tak som zvedavá, či sa pán náš dekan pochlapí....
system, ako inak dopadla tá matika,hm?