Prečo ešte nespíte?

ojka

lauriii, neplač, možno to je len sila zvyku, že si neni na ňom zvyknutá jazdiť, možno sa to časom upraví....keď si si ho kupovala neskúšala si sa v ňom previezť?

inko, no čo, dokedy si sa zabávala? moje kočky prišli na intrak cca o piatej, dobrú výdrž majú....

Laurina22

Ahojte,tak som kupila auto,dnes som na nom prvykrat isla,ale nejak sa mi to nepaci:-(((

Bud som ja zla soferka alebo pokazene auto.Ked som v kolone a dam si 1,to auto nenormalne huci,preradim na 2 a sekne:-(((

Ja neviem ci davam vela plynu alebo pustam rychlo spojku alebo len neviem jazdit je mi do placu:-(

ojka.

nezufaj, bordel veru bude všade.... joooj, i tu na intráku, už aby šli pekne het zahorkýžoslížovať si ....
a čo ty? nikde na žúrku?

ojka.

inko, to je super.... tak dúfam, že sa riadne zabavíš a zajtra mi zreferuješ ako bolo, dobre? a nie, že sa moc sčiapeš, aby si zajtra nemala veľkú opicu....
a ja sa budem zatiaľ učiť...ufff, však vlastne aj teraz bežím o chvíľku ešte do školy.....

*inko

čo je to tu za bordel? :D
ojka, fakt? :) choď sa niekedy pokochať aj do predajne:) je tam tolko pekných kúskov, nekresťansky drahých avšak

drahá, inak som si kúpila práve lístok :D ma presvedčili spolužiaci nech idem:)
dokonca mám VIP :D

ojka.

alfik,zasa mas rybacie chute?
Inkooo,prave som sla busom a nastupila do neho jedna mlada pani a hadaj,co mala oblecene,... Jeden z tych peknych kabatikov,co si mi sem posielala,na zivo vyzera fakt super