Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
lauriii, neplač, možno to je len sila zvyku, že si neni na ňom zvyknutá jazdiť, možno sa to časom upraví....keď si si ho kupovala neskúšala si sa v ňom previezť?
inko, no čo, dokedy si sa zabávala? moje kočky prišli na intrak cca o piatej, dobrú výdrž majú....
Ahojte,tak som kupila auto,dnes som na nom prvykrat isla,ale nejak sa mi to nepaci:-(((
Bud som ja zla soferka alebo pokazene auto.Ked som v kolone a dam si 1,to auto nenormalne huci,preradim na 2 a sekne:-(((
Ja neviem ci davam vela plynu alebo pustam rychlo spojku alebo len neviem jazdit je mi do placu:-(
nezufaj, bordel veru bude všade.... joooj, i tu na intráku, už aby šli pekne het zahorkýžoslížovať si ....
a čo ty? nikde na žúrku?
inko ide na Beanku? No to bude bordel :D :D
Super Inko!!! Aj ja som zvedava ze aky bude vecerv:) len si pekne vyhod z kopytka!
inko, to je super.... tak dúfam, že sa riadne zabavíš a zajtra mi zreferuješ ako bolo, dobre? a nie, že sa moc sčiapeš, aby si zajtra nemala veľkú opicu....
a ja sa budem zatiaľ učiť...ufff, však vlastne aj teraz bežím o chvíľku ešte do školy.....
čo je to tu za bordel? :D
ojka, fakt? :) choď sa niekedy pokochať aj do predajne:) je tam tolko pekných kúskov, nekresťansky drahých avšak
drahá, inak som si kúpila práve lístok :D ma presvedčili spolužiaci nech idem:)
dokonca mám VIP :D
O..O
:-P, :-b, :-d, :-P
alfik,zasa mas rybacie chute?
Inkooo,prave som sla busom a nastupila do neho jedna mlada pani a hadaj,co mala oblecene,... Jeden z tych peknych kabatikov,co si mi sem posielala,na zivo vyzera fakt super
O..O
Marha klepať mňam rybu:-) :-) :-)