Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
--V kritickom období banky boli pažravý--
:D jaj ta Julka :D
ojka, nie nejdem beánkovať :) pretože som nestihla ísť dnes do školy a teda ani lístky si nemám ako kúpiť :)
ale tak to má byť..keď flákam školu, nemám čo chodiť na beánie :D
ale veď pohoda... horkýže sú fajn, ale prežijem bez nich
a ty teda nejdeš ojka? :)
:D vidím, že tie hviezdičky iba mätú :)
jaj ľudia, jak ja plačem nad spolužiačkinou seminárkou :DD jeden by neveril, aká sranda to môže byť :D
--Hypotekárna kríza stala hĺbkovo vážnejšou hospodárskou krízou a je predovšetkým ekonomickým javom. Je jeden z najvážnejších kríz posledného storočia, ak rovno nie najdepresívnejšie v histórii
Bublina, ktorá bola predchodcom hypotekárnej krízy, sa vypukla v druhej polovici 2007 na trhu hypotekárnych úverov v USA---
..tak bublina sa vypukla :D
system, si si inak v noci spomenul, že máš DU? ty trdlo... či ťa čaká zápočet?
srdečný pozdrav z práce posielam
wewi, uau, ale ten čas rýchlo letí, ale tak aspoň vidíš, že keď si štupel robí teraz čo chce, ... tak pánom domu bude určite to malé...
lauri a čo za pekný predmet máš teraz pri sebe?
inko, no čo, ideš beánkovať?
wevííí..čauko, bože ako to ubehlo, veď len teraz si písala, že ešte máte dosť času do porodu...jej, tak o 4 týždne sem k nám pribudne nový škriatok:))
tak a mená už sú určite vybrané, však už aj ja mám vybrané mená a to ani žiadne bábo nečakám :DD
Laurina a ty ako? ukáž sa častejšie ty beťárka:))
Obdivujem Ta, ze sa dokazes sustredit - ja v takych pripadoch na konci dna mam pocit ze som vlastne nic neurobila :) ale casom sa na mna nieco z tej skoly nalepi...
A ake okruhy a otazky?
No jo, spekulantka mala... ono ja by som chcela prirodzeny porod, cisarsky je predsalen operacia, ale ma i vyhody - proste sa necham prekvapit... Este mame tak necele 4 tyzdne, tak dufam, ze tu stojku da :)
Ahoj Lauri - Celkom dobre, len je otocena hore hlavou tak jej dohovarame nech sa este otoci, nech nemusime ist na cisarsky... ale je to na nej :) Uz teraz si robi co ona chce!
Ty ako? Co nove? Nejako tu je ticho - tichucko ... :-/