Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
dobra vilka to je fajn, ze si zavitala tak ja sa mam fajn teraz trosku viac prace v praci, ale to nevadi :) a ja ani neviem co ty studujes :) ale snad tie info o seminarke budu pozitivne aby si si tu maslu nemusela davat tak budem drzat prsty a okrem mna aj urcite cela partia tu takze sa nezabudni potom pochvalit hej? :)
inko ty bubaaak :D my vieme obaja aka si :P a si spravna takze je to v pohode :) snad si sa poriadne zabavila. Ja si teraz pustam take juj party pesnicky a somnou tu natriasa :)
Laurinka ak sa Ti zvuk auta nebude nadalej pozdavat tak radsej daj nejakemu kamaratovi sa s Tebou povozit alebo tak nejakemu co sa rozumie a on Ti povie. No, ale si myslim, ze si davala asi pri rozbehu vela plynu tak asi preto ten hluk :) ale take benziny moc ani pri rozbehu vo vyssich otackach nepocut a ked je to nove auto tak just by ho nemalo byt pocut :)
Tu vsetko po starom, Ulrike poslucha a prave sa stavila kamoska so psom na cajik, a vyvesila som pradlo a idem coskoro hajde spat ;) Zasvinene mikrovlnky su strasne cosi - nenavidim to cistit, aj ked kachlicky v kupelni su este horsie... bleeeh...
nechala som dlhšie zohrievať kačaciu pečienočku...a tá spravila práááásk
ako sa vám darí ľudia? čo porábate? dobrá víla, ako škola? :)
nezúfaj..a to prečo? :( pôsobím ako smršť? :)
lauri..no vidíš, koťuha jedna..takto škaredo ťa klárika postrašila
brrr... vybuchlo mi mäso v mikrovlnke, celá je zasvinená, ja sa nehrám
nezufaj, ano, uracila, sem-tam :D...dakujem, mam sa v pohode /zatial/, kazda minuta mi to moze zmenit, cakam na rozhodnutie jedno ohladom diplomovej prace, takze ak bude negativne, hadzem si maslu...
A ty ako zijes?
inko ja si nemyslim o Tebe, ze si taka ty si este horsia :D :D
dobra vila ahoj :) si sa uz aj racila ukazat? :P
ako sa mas?