Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Inko - hoho, haha, hehe...ty mas niekedy dobre hlody, pocuvaj :D
:))) gratulujem k novemu autu Lauri, ak Ti ho ocino otestoval a bolo ok tak sa to casom isto spravi :)))
Inkooooo.. Takze si pekne zurovala az do rana bieleho??? Super, vedela som, ze ma nesklames! Aky boli Horkyzeslizaci? A v com teda spocivali VIP listky?
ešte sa len oťukávate:)
to máš ako s chlapom na začiatku vzťahu:))
Lauri - co nerobilo tvojmu otcovi? To hucanie ci seknutie pocas preradenia? Ak to hucalo tebe, musi aj jemu, je to v motore. A to sekanie, to bude chyba asi v tvojom preradovani, ved sa do toho dostanes, mozno pustas prirychlo spojku...ved pocvic si a za tyzden jazdis ako diva :). Na auto si musis troska aj zvyknut... Hucanie vyriesis zapnutim radia :D
dobré ránko:)
ojka, ja som prišla o pol šiestej..bolo super, až na tie VIPlistky :DD tie ma trochu sklamali
toľko ľudí čo ma poskákalo po nohách...no nezvládli to moje topánky
nezúfaj..ty si číslo:)) podľa teba som taký typ?
no som a čo :DD ale žiadna opitosť, iba tak decentne :D
lauri neboj, určite sa s Klarikou dohodnete nejak, aby vám to spolu klapalo
tak možno to je len vec praxe, že to je iný typ auta na aký si bola zvyknutá... a ak ti to bude robiť stále, tak popros ocina, nech sa na ňom ešte povozí, či to bude aj jemu teraz robiť...