Prečo ešte nespíte?

Weva

Ty brdo... Ono ja nic proti Madarom, je tazke mat cit pre sa a si, lebo to je take specificke, ale tieto hlasky su fakt gol :)))

No vsak ked sa mu nebudu pacit mena, ci nema spravne priezvisko, tak neni muz snov :)

ojka.

wewiii, aké flákanie,tssssss,... od rána do tretej v škole a odtial hned do prácičky do teraz, tak tu po vás hádžem jedným očkom....
inko, jooooj, a čo si to ta dievčina nedala opraviť nejakej kamaratke?
inko, aj tak sa ledva hýbem, a ochorela/nachladla by som ešte viac jak som a to už dosť dlho.... mne bude dobre na intráku, resp. i pri vás... ale ty si trumpeta, že nejdeš, keď máš horkýže rada a v stredu máte i voľno oobeda, nie?

*inko

toto je už ale ozaj sila

posledné:D sľubujem

-V čase vypuknutia krízy celý systém si otriasol-

tá deva, bude naša nová ekonomická nádej

ojka.

inko, noooo, nezufajom syndrom, je to niečo nákazlivé, chich...
ale inak, ja mám tiež nejaké tie maďarské spolužiačky a "sa" a "si", to je pre nich španielska dedina.... ale tak snažia sa dievčence...

*inko

nie wevi, nemusím jej to opravovať, ona to už poslala cvičiacemu
my máme cviká robené tak, že vždy keď niekto napíše prácu tak to pošle spolužiakom a učiteľovi... a my spolužiaci to musíme ohodnotiť, okomontovať, vyjadriť názor, súhlas nesúhlas a položiť otázky... a poslať celý ten komentár autorovi práce..a za to máme bodíky potom :D

a ojka sa určite nefláka, ani ja by som sa nie..ale musela som nejaké veci do práce podokončovať..našťastie iba z domu :)

oji, takže nejdeš, hmm... trubka, mohla si sa ísť rozveseliť :)

*inko

ach baby, som ako nepríčetná :D
no ojik, ano....heeeeej a prečo ťa volám ojík? nezúfajov syndróm? :)

ten google translator je dobrá vec :D asi si tú seminárku celú do neho vložím, lebo viac je tam toho po maďarsky než slovensky..ako mám písať posudok k práci, ktorej nerozumiem
a také že "sa" a "si"? načo:D

wevi, to máš pravdu, ak sa tie mená nebudú hodiť k frajerovmu priezvisku, tak budem hľadať iného frajera :D
:P

Weva

Teda baby, to vy takto flakate skolu?

Spoluziacka ma skbele vyjadrovanie a ako sa vravi, ani hlava ani pata... To ta ako poprosila nech jej to ocheckujes?

Weva

:)

No vsak meno sme uz dohodli - Ulrike, nie :)???

A to Ty uz mas takto nasucho vybrane mena dopredu? A ak muz snov nebude suhlasit? Alebo sa nebudu hodit kjeho priezvisku?

Akoze sa Ti dari v poslednom case? Som tu chvilku nebola (ono odkedy som menej v robote, nemam cas moc sediet na nete)

ojka.

inko, ehm, no kamaratka Julka ma zaujímavý svojský štýl písania, heh, mi to chvíľkami príde ako keby prekladala niečo z angličtiny a dala iba ctrl+c a ctrl+v do gúgel translatora....
ale čosi, nejdem tam, môj pud sebazáchovy ma tam nepustí... a zajtra mám aj tak 3 cvika ešte...a horkýže zasa ja nemusím, ale skôr tých elanistov... každý by si prišiel na svoje...
inak, mám pocit, že lístky sa dajú kúpiť vždy i na mieste činu (teda vstupenka), ale asi už za vyššiu cenu...