Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
Ojka ma pravdu Inko, treba si obcas vyhodit z kopytka!!!!
Ty brdo... Ono ja nic proti Madarom, je tazke mat cit pre sa a si, lebo to je take specificke, ale tieto hlasky su fakt gol :)))
No vsak ked sa mu nebudu pacit mena, ci nema spravne priezvisko, tak neni muz snov :)
wewiii, aké flákanie,tssssss,... od rána do tretej v škole a odtial hned do prácičky do teraz, tak tu po vás hádžem jedným očkom....
inko, jooooj, a čo si to ta dievčina nedala opraviť nejakej kamaratke?
inko, aj tak sa ledva hýbem, a ochorela/nachladla by som ešte viac jak som a to už dosť dlho.... mne bude dobre na intráku, resp. i pri vás... ale ty si trumpeta, že nejdeš, keď máš horkýže rada a v stredu máte i voľno oobeda, nie?
toto je už ale ozaj sila
posledné:D sľubujem
-V čase vypuknutia krízy celý systém si otriasol-
tá deva, bude naša nová ekonomická nádej
inko, noooo, nezufajom syndrom, je to niečo nákazlivé, chich...
ale inak, ja mám tiež nejaké tie maďarské spolužiačky a "sa" a "si", to je pre nich španielska dedina.... ale tak snažia sa dievčence...
nie wevi, nemusím jej to opravovať, ona to už poslala cvičiacemu
my máme cviká robené tak, že vždy keď niekto napíše prácu tak to pošle spolužiakom a učiteľovi... a my spolužiaci to musíme ohodnotiť, okomontovať, vyjadriť názor, súhlas nesúhlas a položiť otázky... a poslať celý ten komentár autorovi práce..a za to máme bodíky potom :D
a ojka sa určite nefláka, ani ja by som sa nie..ale musela som nejaké veci do práce podokončovať..našťastie iba z domu :)
oji, takže nejdeš, hmm... trubka, mohla si sa ísť rozveseliť :)
ach baby, som ako nepríčetná :D
no ojik, ano....heeeeej a prečo ťa volám ojík? nezúfajov syndróm? :)
ten google translator je dobrá vec :D asi si tú seminárku celú do neho vložím, lebo viac je tam toho po maďarsky než slovensky..ako mám písať posudok k práci, ktorej nerozumiem
a také že "sa" a "si"? načo:D
wevi, to máš pravdu, ak sa tie mená nebudú hodiť k frajerovmu priezvisku, tak budem hľadať iného frajera :D
:P
Teda baby, to vy takto flakate skolu?
Spoluziacka ma skbele vyjadrovanie a ako sa vravi, ani hlava ani pata... To ta ako poprosila nech jej to ocheckujes?
:)
No vsak meno sme uz dohodli - Ulrike, nie :)???
A to Ty uz mas takto nasucho vybrane mena dopredu? A ak muz snov nebude suhlasit? Alebo sa nebudu hodit kjeho priezvisku?
Akoze sa Ti dari v poslednom case? Som tu chvilku nebola (ono odkedy som menej v robote, nemam cas moc sediet na nete)
inko, ehm, no kamaratka Julka ma zaujímavý svojský štýl písania, heh, mi to chvíľkami príde ako keby prekladala niečo z angličtiny a dala iba ctrl+c a ctrl+v do gúgel translatora....
ale čosi, nejdem tam, môj pud sebazáchovy ma tam nepustí... a zajtra mám aj tak 3 cvika ešte...a horkýže zasa ja nemusím, ale skôr tých elanistov... každý by si prišiel na svoje...
inak, mám pocit, že lístky sa dajú kúpiť vždy i na mieste činu (teda vstupenka), ale asi už za vyššiu cenu...