Prečo ešte nespíte?

123nezufaj

tak nezabudaj, ze drzim prsty bude vsetko fajn :) ale prepchavat sa preto nemusis :D nestoji to za to :) a ani pisat uz o tom nemusis viem vsetko podstatne a potom napises viac aj tak len z toho krk zviera :P

ja mam chut na krupicu z grankom si mi len chute narobila :P to sa mi vôbec nepaci :D

Inak dobry film by som si pozrel aj ja :) nejaku dramu nieco fajn napinave kde to ma postupne grady a kde sa dej krasne vyvyja :) ale aj na komediu mam chut :)

Laurinka tak zajtra napis co ocko na to povedal ma to zaujima. Kolegyni neverim :D :D

dobra vila

A kto mi poradi nejaky dobry film??? Nemusi byt z tohtorocnej vyroby, ale nejaky novsi...niekto zahliadol nieco dobre???

dobra vila

123- napisem ti potom nieco, akonahle sa dozviem, ci to preslo, alebo nie... Zle sa mi o tom aj pise, taka som napata, iste poznate ten pocit, ked vam o nieco ide a tlaci vas doslova na sablu...tak tak som na tom...
A paradoxne, sice mam zaludok v krku, v jednom kuse by som do seba pratala hluposti... Niekto ked je napaty a ma nervy, nic by do seba nedostal...ja by som teraz najradsej spratala tu giga "crispy, jogurt" milku... mnaaam.

Laurina22

Dobra vila ufffffffff nezavidiiiiiiiiim!Mne je zas jedno co kto hovori,ked ma problem nech mi ho len skusi povedat:-)))

Nezufajko ja som to urobila,kolegyna povedala ze podla nej je OK ale zajtra rano sa na nom este tato prevezie

123nezufaj

Laurinka tak urob ako som povedal povoz sa s niekym kto tomu rozumie :) a on Ti povie. Aj tak Ta to bude samu stvat podla mna si ten typ co chce mat vsetko na poriadku :)

Vilka jaaaj jasne rozumiem, ale ak si s nim nemala ziadny problem tak si myslim, ze by mohol vyhoviet hm? Usmev pekny by mohol zabrat :) ale je blbe pisat diplomovku na temu, o ktorej nie su ani na nete ziadne info co? Resp. mozno aj su, ale kto vie zapratane hm. Aku temu mas teraz?

dobra vila

Lauri - ale ved pokoj, jazdila si s nim 1x! chce to cas, ver mi, za tyzden-dva ficis ako v F1 :D. Ale ked uz stresujes z toho auta, tak nam nedavno zacalo haprovat auticko, nieco s motorom, vyskoci jeho ikonka a okamzite musis zastavit, motor nedava silu, slabne, takze aj tak zadochnes... Stalo sa mi to zrovna dnes na semafore :-/. Rozbehla som sa a po krizovatke mi to zablikole a tlacim plyn a on zastava, len som sa stihla preradit do krajneho pruhu a zastala som medzi dvoma krizovatkami, medzi dvoma semaformi...no kazdy po mne kukal...mna zas hned napadne, ze si povedia "dpc, zenska za volantom...co poraba". Mala som 100 chuti kricat, ze mam pokazeny motor a nezostalo mi nic ine, ako zastat medzi dvoma semaformi, boze :(

Inko - school sucks!! Totalne sucks!staci?:D.

Nezufaj - no, to nie je iba seminarka, ale zmena diplomovej temy :(. Na tu, co mam teraz, nie je dostupna literatura, tak snad mi to schvalia, aj ked na kom to zavisi, nie je zrovna ten, co by sa pretrhol preto, aby studentovi spravil po voli...ak chapes.