Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
inko, neboj, rektor nerozhoduje o tom voľne, ten ho dal na pondelok, ale na dekanoch záleží, či ho dajú alebo nie.... ale už by sa mohli vyjadriť...
joooj, ale však hopa je hopa, tak ked je žúr, tak je tam bordel vždy,... a keď tam žúr nie je, tak tam bordel je tiež niekedyyy...
hm, čierna labuť, film to bol dobrý, ale taký no, nejak mi nesadol, neviemm....
tak tu mas nezufaj nieco novsie :D
omega, ja milujem tiez staré legendárne hitofky :)))
oji, čierna labuť sa ti nepáčila?
no ja zase natalie portman veeeeeeelmi môžem :)))
ona je neskutočná podľa mňa (a myslím že ešte okrem iného aj najkrajšia žena na svete..ach aká nespravodlivosť, pánbožko nadelí niekomu viac, niekomu menej :)
123nezufaj
ved hovorim :D ze to su songy starsie ako je vekovy priemer tu :) a vacsinou velmi nezname (ale v USA popularne)... mne sa tak 70% z nich tiez nejak extra nepaci.. resp pridu mi take nechytlave.. len najst tych 30% a obzvlast to TOP 1% ;) to je narocne :D (nenavidim, ak si spomeniem na pesnicku, ale neviem najst nazov a teda ani pensicku). schvalne som hodil vykopavky :D ci ich niekto spozna :P
ojka, ahoj moja, neviem čo je s tým voľnom, ale naša fakulta včera strašne naštvala rektora, takže minimálne my asi voľno mať nebudeme :DDD
nehorázny bordel robili decká na hope
ale čo som tam ja všera stihla spozorovať, bolo to také ako vždy..jedným slovom hrôza, ale tá je tam vždy, tak ja neviem čo sa rektor uráža :))
:D :D :D :D :D :D :D :D ja nemôzem z toho
inko, dobrá vkus
prekliaty ostrov, i počiatok, to su super filmy, ale ked som videla čiernu labuť, tak som mala z toho také divnodivné pocity
inko, ešte nevieš ako to je s tým voľnom budúcu stredu?
nezufaj, ahoj ahoj ....
ou, rihana, máte ju radi?