Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ty kokso, toto mi robia naschvál? :D aj vy tu vidíte reklamu na obchodovanie s ropou? :D
toto sú asi znamenia..aby som sa venovala škole a nie zdraviu :DD
jaj omega :D sa asi musíš teraz chytať za hlavu, že čo tu splietam :D
ja som si až teraz prečítala, že ty píšeš o medi :D
lebo tam si to napísal s preklepom... "hodnota meni" som myslela, že chceš napísať -hodnota meny-..mena, chápeš :D
takže meĎ :D
ja že ty o inflácii :DDD
sorry:) vidíš, už je toho na mňa moc :)
spreadsheets.google.com
omega, pozri čo som našla, stiahni si tento exceláč... a vlastne nebola som tak Ďaleko od pravdy, vyšlo im tam, že tá strata hodnoty je od roku 1900 nejakých 96%... a že 100$ z 1900 = 3 $ dnes...teda ak som tomu dobre pochopila :)
omega, no vieš tažko o tomto.. neviem ako je to s eurom, ale 1 dolár stratil asi 90%-95% svojej hodnoty
a čo sa týka eura, to je tiež slabota, neskúmam už moc nejaké oficiálne správy, ale všímam si že tie údaje čo vykazujú rôzne "veľké " inštitúcie sa líšia, takže kašlem na ne.. napr aj tie cenové indexy, kt. sa meria inflácia...to je všetko naprd...tie položky, na základe ktorých sa to preratáva, nie sú moc objektívne..všetko sa to dá veľmi kreatívne upraviť, aby číselko, ktoré vyjde nebolo až tak odstrašujúce (i keď je i tak) ako by v skutočnosti bolo
fuf, omega, ale ja sa nerada púšťam do takýchto úvah mimo školy ( 6 hodín denne stačí :D ) ..a ešte k tomu v noci, toto fórum je forma relaxu..a pri relaxe nezaťažujeme hlávky...takže kto si dá chipsy ? :D
inko, zistim som, ze pokial zamenim penaize za 10centovku, tak vlastne hedzujem :)
ved cena meni je tak 15-20% z tych 10 centov :)
zaujimave co?
myslis ze sa niekedy dostaneme nad aktualnu menovu hodnotu tej mince (ze med tam bude drahsia ako ma hodnotu samotna minca), alebo sa take nieco uz stalo niekde? :)
Snad prvy krat za zivot mi pride posun casu vhod :)
Vtedy to bolo z marnotrapnosti "joj aspon si pospim o hodinu viac"
Ale teraz sa musim regenerovat :)
Len o chlp som sa uhol chorobe, mozno.. (asi prepracovanost? :D )
Alebo si domyslam..
Ale dnes ma nejak boleli nohy z toho pocasia(?) :///
pred chvilkou som ta predbehla, ojka :)
inaak, neviem, či to tu dnes už niekto spomínal... ale nezabudnite si posunúť hodiny v noci, dlhšie si pospinkááááme...
zdravíčko
inko, ja som to tušila, že to voľno predsa len nebude... u nás mali v stredu zasadnutie a kedže mi kamaratky (z učiteľského zboru) nedali vedieť, že je voľno, tak to znamenalo len jediné a to, že v utorok zasa huraaaaaaa do BA
fiha, diplomovka, začína ma hrýzť svedomie...
jejda aky zlaty pan :)))
maly sa mozno rad vozi len sa pri tom furt musi mrvit :))