Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
presny cas poprosim
uz sa pretocilo ? :)
tak ake slovo napadne muza, ak niekto povie diablo? ved lamborgihini, nie? :) ale fkat, skus to v skole |:P
ok caw..
"napiť sa v predklone z opačnej strany pohára"
tak nad tymto budem uvazovat do ... kedy sa ma pretacat ? :D
kurník, omega, to robíš naschvál? :D
už som chcela ísť, ale zazrela som v inej téme lostovo obľúbené lamborghini! :DD
tak ja už fakt neviem :D
idem radšej spať, už naozaj :D
teda- že ty to nevieš na základe jeho pár príspevkov, čo tu vidíš, posúdiť :)
tak dobrú nocku:))
proti štikútke existuje skvelý recept :D napiť sa v predklone z opačnej strany pohára.nebudeš chápať, ale nevadí..ono to fakt zaručene účinkuje:D
aa neviem či vydržím do tretej ráno..asi nie :)
takže ty ten čas pekne na zdraví sleduj, a keď to nebude zmenené, tak vyhrešíme maccu
a je medzi vami podobnosť...až moc :) len to sa na základe pár príspevkov posúdiť nedá...veď to sú už roky, čo tu s lostom besiedkujeme :DD
ja peciva ani nejem :)) ved som nedavno zistil, ze preto mam stikutku :P :)) a tak jem len cestoviny a maso (prip ryby).
cital som toho lost temu, ale velmi velku podobnost nevidim :/ i ked nenavist k bankam ma teda vacsiu, az fanaticku :D nezavreli ho? :P
*inko
dnes je 20% alergickych, aj niekto koho poznam :) (nie lost! :D )
takže bezlepková múka omega? :DD
lost bol tuším alergik :D ten sa v múkach vyznal :P
takže??? :) ja som tiež kedysi bývala Inkognito, teraz som už len inko, alebo *** :D
tiež sa skrývaš lost? :D