Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
*inko
hahahha :)))) dobreee :))
jajka, ešteže pripomínaš ten čas:)
dllllhý spánok? tak to sa asi už naň chystáš :D
malý sa rád vozí? ja som mala včera v MHD zvláštny zážitok :DD
taký postarší pán asi chcel, aby som si myslela, že prišiel z inej doby..dávno minulej :D
keĎ mu zazvonil mobil tak hovoril : "zavolejte králi Matiáši, oznamte mu, že vezu poddané.... aa osedlejte mně koně" a vždy tak očkom mrkol, či ho počúvam :)))
:))) jeej ze sa niekto opyta :))
no boli sme sa s malym povozit hore dolu mhd, na cintorin, trochu upratali, trochu navarili, trochu poprali, inak veget a tesim sa na dlllllhy spanok, o hodinu dlhsi :)
nájdi 10 rozdielov :DD
copy/paste :D ak dovolíš
ale nic moc, prave som dojedla wasabi-arašidy, a regenerujem sa, nejak ma dobehla chripka :P no a predtým som rekapituloazivovala (uz som zabudla ako sa to pise), skratka, robila som poriadok v peňaženke- nákupy :)
ale vikend este neskoncil.. este jeden "regeneracny" den
zajtar idem domov, celkom sa čudujem, ale asi sa teším :)
.. a potom este 1 tyzden (a zas vikend :) )
nechce sa mi rozmyslať aky bude ten tyzden, ja uz som sa vypla
noo najskor nakupit jedlo na cely tyzden, potom ist na beanku (netusim ci sa dovtedy vyliečim)
.. mozno ziskat listky na ňu od kamošky ktora ju organizuje :D(kedze listky nekupujem, risk je zisk), prist domov, spať a potom spať :D
nastastie mi nic ine nenapada prave, nechcem si pokazit vecer rozmyslanim :D
a co je/bolo/bude u jajkovcov? :P
*inko
ale nic moc, prave som dojedol pizzu, ale regenerujem sa, nejak ma dobehla svalovica :P no a potom som rekapituloazivoval (uz som zabudol ako sa to pise), skratka, robil poriadok doma :)
ale vikend este neskoncil.. este jeden "regeneracny" den
o me gaa.. a potom este 1 tyzden (a zas vikend :( )
rozmyslam aky bude ten tyzden, minutku..
noo najskor nakupit jedlo na cely tyzden, potom ist pre nejaku (netusim aku) zastielku na postu.. mozno ziskat pokutu za parkovanie (kedze listky nekupujem, risk je zisk), prist domov, navarit, a jest :D
nastastie mi nic ine nenapada prave, nechcem si pokazit vecer rozmyslanim :D
a co je/bolo/bude u inkovcov? :P
teba teba som sa pýtala :)
wow, takže fb nikdy..páni, nenapadá mi nič iné ako "nepoškvrnený" :)
a to cestovanie neviem posúdiť, lebo sa iným krajinám vyhýbam, čo ma aj dosť mrzí, ale nepomôžem si
inak čo zaujímavého sa robí v sobotu večer u omegovcov? :)
*inko
myslis ci ja som nemal FB, alebo ten Matt? :)
(ak ja, tak nie.. nikdy som sa neregistroval do socialnych sieti, nikdy :P )
mimochodom, sice toho zazili vela, ale (aspon si myslim), nie je nejake uzastne cestovat v takom "package" baliku..
ono potom clovek slabo vnima tie veci, vela noveho atd :) osobna skusenost :P
I ked samozrejme, mozno sa to niekomu paci a mozno to niekomu vyhovuje daleko viac (ono aj financne je to lacnejsie o 50% aspon..)
ojka
www.spfpm.info
takze voľno nebude :) už to máme potvrdené