Prečo ešte nespíte?

0mega

no je koniec mesiaca, mozno potrebuju vykazat vyssie zisky, alebo sa zbavit tovaru blizko expiracie, ktovie :)

mozno len socialny test :)

0mega

tivi.cas.sk

Co si o tom myslite? :D

Podla mna za prve toto je zivy dokaz toho, ze 99% manazerov v obchode je retardovanych, kedze nemienia znizit cenu, a tym s izvysit trzby, ako tento Genius z Malaciek.
Za druhe, ludia su retardovani, ze nemaju namnejsiu sajnu co to znamena elementrany zivotny manazment a kazdy z nich sa bije pre hlupost.

Najskor som si myslel ze to bude zas nejaka "mensina" :) hehe ale podcenil som hlupost bieleho druhu...

Taketo nieco chcem vidiet, ked bude hyperinflacia... To aby som si skocil kupit nejaku 3D HD kameru :D

ojka.

www.youtube.com
zdravíčko ((-:
inko, ty si aká akčná, a prečo chceš ísť do školy? do knižnice? no ale inak neviem, podľa mňa by mal byť otvorená

ojka

nieeeee, neboj, ja nemám žiadnych českych príbuzných,....
inko, no tak šup šup pod perinu, čačané sny ti prajem..., však ja sa možno o nejakú polhodinku k vám pridám

*inko

čo čo čo? :D veď aj ja teba predsa :)) ale to s michalom davidom predsa nič nemá :))
(alebo ste príbuzní? :D )

No! idem asi spať, tak sa tu majte krásne detiská... ale zrejme už len ojka tu je..tak oji, dobrú nocku ti želám..papaa