Prečo ešte nespíte?

*inko

nie e, nie e :D
lostík :)

no zlato striebro, ja už nevládzem :D na dnes toho bolo dosť... vidím, že teba tieto témy fascinujú :) napíš mi pár viet k centrálnej banke..odcitujem ťa potom do mojej práce :DD

0mega

Striebro moze byt podhodnotene, lebo teoreticky je to maximalne 12x viac ako zlata a striebro stoji 35$ a zlato 1750$ co je absolutne na miliontinu presne 50 nasobok..

Cize bud zlato padne na 600-800 alebo striebro pojde na 100.

atd... ale stve ma ze som mal moznost kupit striebro za 15eur a teraz je za 35 eur :)

alebo pred rokmi bolo za 5evri :)(((

*inko

ty si loooooooost! :DD mám ťa
tá di tá di tá di tá dá :)))
lost lost..ale som rada že si v poriadku krpec :))

a nepoviem, na základe som čoho som to zistila :D

0mega

no realna cena zlata.. tazko povedat :)

niekto hovori 900, niekto 2500, niekto 40000 :D

viem ako myslis, zlato ma inflaciu 0%

cize v 70tom som si defacto mohol kupit za $3000 byt :)

(asi je to dost blizko, ci? :D )

plus500 zevraj nie je dobry, cital som az minus na nich (neplatia?) tazko povedat.. hral som sa tam len s fiktivnymi $ :)

k realnej cene zlata, ono to kolise, cize teraz stovky hore dole :D ale aj tak vyzeraju trhy a svet, biliony hore dole :))

no ja len pracujem ako asistent momentalne v rodinnej firme (zvdialenejsej).. cize nic extra :P

avsak zaujimaju ma drahe kovy :) pekne sa lesknu ;)

*inko

lenže tá cena pri zlate nerastie kvôli tomu, že by sa stávalo skutočne hodnotnejšie...teda...áno,..ale..ach, neviem sa vykoktať :)
jeho cena musí rásť...
nemôže ostať nezmenená, pokiaľ vzniká stále viac peňazí..zlato sa nijak namnožiť nedá..
darmo bude stáť unca o XY viac o tri roky..ano, bude stáť viac, ale nič to neznamená, lebo to budú ešte menej hodnotné peniaze..všetko je to len o ilúzii... ktovie koľko by reálne stála tá jedna unca...ale dosť bolo o zlate...prečo ešte nespíte zlatíčka? :)))

0mega

ano ano, forex a banky su tu inzerovane stale :) zvlastne :)

vzdy ked uvidim catchy banner tak nestihnem na neho kliknut a refreshujem stranku a potom aj 50x rereshujem a nevrati sa to :D

0mega

Staci mi, ze zlato v 70tom bolo $35 a dnes je $1700+

:)

Si vezmi, ze vtedy by som za "1 plat" nakupil kilo zlata a za 3 platy mal byt ;)

sranda co :D

Jak ja nenavidim fakt, ze so mzmeskal zlatu eru, resp bublinu?

Ale akoze, myslim si ze za 5-10 rokov si mozno poviem, WOWO, ja som super, ze som zil v dobre, ked bolo zlato LEN ZA 1700 :)

dufam ze take nieco nikdy nepoviem, lebo potom budeme v takom shite ze az az az..

ale ak ano.. hedz :)