Prečo ešte nespíte?

*inko

:D no vidis, ja budem v praci pisat o tom, že centrálne banky by sa mali zrušiť :) ale neviem či mi to u veduceho prejde, predsa len, on sa drží tých svojich oficiálnych výkazov a ostatné co maju tie CB za usami, nerieši

hej, ja budem ďalšou z tých milých dievčat v banke :DD

a tiež som hore z rovnakého dôvodu :DDD ale neviem či do tretej vydržím :D

0mega

*inko

jaj no FED .. ECD.. to je take, ja ze myslis Svetovu Centralnu Banku co chce Vatikan teraz :))

zaujimava tema ale priserne dlha, skusim precitat.

tak inflacia by mala zaujimat kazdeho triezveho cloveka, ci nie? :)

sice..
poznam len 1 cloveka co to aktivne riesi.
vsetci ostatni na to zvysoka kaslu, alebo ani nemaju tusenie co to slovo znamena.. a on studoval ekonomiku ci nieco?

odlahom FED.

Kto by ju mal rad? Seriozne.. Kto? :P
Poznam snad 20 americanov a kazdy na nu nadava :) uplne kazdy jeden z nich (a to nie su working class, ani 99% , skor 53% ak vies co myslim).
ECB mi bola ukratena, az do stavu, ked zacala tlacit ako FED.

Aktivne ohrozuju moj zivot! Tvoj nie ? ;) (teda ak tam nepracujes a nie si insiderka :P )

Btw, ja znasam bankarov, nahodou, su tam mile baby :P ale nie naslovensku, tam su drze (sorry), i ked naposledy bola celkom mila.. V rakusku.. napr slovenska v banke a to bola snad najmilsia slovenka co som kedy v banke stretol :D az UMELO mila :))) ale tak.. aspon sa da s nimi pokecat.. a muzi? ti su (slovaci) v bankach ako keby polobohovia a su mladsi ako ja a su drzejsi ako tisic Rimanov.. nenavidim ak mi 20 rocny mladik tam spravuje ucet, tam by mal byt limit.. vekovy, minimalna hranica 50 rokov aspon.. co je to za shit banku (uz som s nou skoncil mimochodom). ja nemam rad frakcny system, ludi mam rad :) ved je s nimi zabava :) vratane bankarov.. (pouzivam hruby sarkazmus, ked je personal/vedenie v banke drze..)

som hore len z dovodu, ze chcem vidiet ci zdravie.sk pretoci hodinky vcas :P :D alebo ine fore na nete...

*inko

s ním sme riešili infláciu, zlato, forex, ceny, extrémne neznášal bankárov (dúfam, že mňa mal rád, napriek tomu čo študujem :D )

centrálna banka? jakže neni? :D každý štát má svoje centrálnu banku (FED, ECB, SNB :))
blik

0mega

No akoze uzdva tyzdne nepadlo ze som lost som si uz myslel ze vas to preslo, ale fakt :D neni mozne.. "aj keby som bol lost" (toto ale znie divne)... ako by to bolo mozne.. ja nechapem.. alebo mas karty ? :D

0mega

ja neviem nie som v obraze ohladom toho ze by som mal by lost alebo naopak :P

centralna banka? :D

no tu som nikdy nestudoval,

ved ta este ani neni, alebo uz aj to zaviedli? :)