Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
ano :)
len skoda, ze som neskusil toto:
1. zalozit temu o 2:30
2. odpovedat na nu 2:15
co by sa s tou temou stalo, ci by sa ten prispevok posunul :)
Dobre ranko :) Omega vidim, ze si si pekne poklebetil sam so sebou :) Vsetko ok nakoniec?
hahaaaaaaaaa hahha haaaaaaaaa ha hahaha ...
ked som zmenil datum na 29.10 a potom spat na 30.10 tak sa mi cas pretocil znovu a ja som to videl :D z 2:59 na 2:00 :D
haha, ako som oblbol pocitac :D a ze su inteligentne :D hahaha, :D:D:D
DO !!!! ja som mal na pocitaci cas ze 2:59 na chvilku sa poriem prec a zrazu 2:00 ma to nastvalo a tak pretocim na 2:59 a ono si to prehodi na 3:00 !!! som prisiel o taku zabavu ze 2:59 > 2:00 :(((( a nato tu cakam 5 hodin !!!
oooooo shit
Mne sa inac zasekol TV na 1:59 :)
Alebo ono to teraz bude 1 hodinu cakat? :D
Sranda.. uz nech su 3 hod, akurat som si povedal, ze ako to ze som stale hore a jasne.. tolko zakuskov so som pojedol :) mal som radsj ist spat o desiatej ako som planoval :)
Dnes 02:28
bol mimochodom posledny prispevok o 3:38 aby to davalo zmysel :P
teraz je 3:29 btw. :P
ho a ho a ho a HOWG P
Toto neni fer :(
Toto NEŇI FER
:(
Cestujem do minulosti a pre ho.. a ho.. a holandana to nefunguje!!!
toto je jedno ho a ho a homeopaticke ho a ho a horuce a ho a ho a hospodska ho a ho a hodina lebo ten ho a ho a hospodar v ho a ho a v hospode si ho a ho a ho a ho a hobluje s ho a ho a ho a s homogennou horcicou a na ho a ho a horizonte je ho a ho a ho a holohlavy horolezec ktory stupil do ho a ho a horkeho ho a ho a ho a hovadzieho hodvabu od ho a ho a hodneho horara bez honorara na ktoreho sa ho a ho a holub.. uz si hold viete domysliet comu je ho a ho a hodno toto ho a ho a horekovanie ;)
Prave som pisal, na jednom fore, ze by som chcel ist do sedemdesiatych rokov a ...
toto neni fer :(
toto je ho a ho a ho .. holubinec..
Kto tomu pochopi, platim pivoo :D
sranda co ?
pre toto sa mi oplatilo byt hore :D a idem zhodit interneeeeeeet
TY KOKSO !!!
KIEZBY TU NIEKTO BOL! ja bysom bol prorok!