Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
system, aky fotak by si chcel pod stromcek ?
system, ved my aj tak vieme ako sa volas :D
aaaaaach, mne kým tu niečo načíta, to je večnosť,.... som nutená pod vplyvom externých faktorov to tu zabaliť, z čoho následne vyplýva, že vám chcem zaželať všetkým nespiacim ešte pekný zvyšok noci, potom bru noc a pekné sny ((: nestrašte tu dlho....
noo super, som na teba hrda system, v utorok to das :)
doteraz sa tu riesili ziarovky...teraz ked ovladas derivacie, integraly sa mozeme porozpravat aj o metode per partes :D
hej no nevadi ten link :D by ste vedeli moje meno :D keby ho tu dalo :D no skoda :)
a jooo z matiky mojej hnusnej obavanej :D ked nespravim tak mam este opravny :D a ked nedam ani opravny moja 3 rocna cesta sa skonci neuspesne :D
system, to bude zápočet z matiky? držím každý jeden palec potom (;
system, poznať nikoho nepoznám, ale ten link, ten ti tu nehodilo dobre, neviem prečo (;
ach :D utorok mam zapocet a ja tu take somariny riesim :D no hej derivovat hej teda z vecsej casti :D ale tak uvidim no :D ako to cele dopadne :)
nee je to sutaz na stranke datart.sk ci aka :D mozem vyhrat fotoaparat len musia mi ludia klikat na odkaz blee, alebo by mi pomohol blocek ak niekto nakupoval nieco z datacomu :D
jaj..uz rozumiem..ale nepoznam nikoho co by nieco kupoval...hmm
a co system..derivovat uz vies krpec? :)))