Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
* inko no ved hej, netreba sa hrat za kazdu cenu na vaznych :D
ojka, ja davam smajliky ked sa to hodi...a neverila by si, ale ono sa to naozaj obcas aj hodi:D ...ved si vezmi ze aj pocas beznej konverzacie sa sem tam usmejete na seba s tym profesorom...tak preco to nedat najavo aj v maili?:)
napriklad ked odosielam "dobry den, posielam v prílohe vypracovanu pracu...blablabla.."
samozrejme priloha nikde :D tak v dalsom maili ospravedlnenie so smajlikom :) no a co :)
inko: ja som taky fotak chcel uz daaaavnejsie, chcem sa naucit fotit, uz dlho pozeram fotky na strankach na forach a apod. ale je to draheee :( a az teraz som sa dostal z casti ku peniazom tak ich musim rozflakat :D ze este si kupim fotak a potom uz setrim na moj sen :)
a ci mam cit umelecky, no neviem chodil som par rokov na umelecku skolu ( vytvarnu) a spominam si ze som tam chodil aj na PC grafiku, a raz sme tam aj fotili a vyvolavali fotky :D jednu mam este doma myslim :D ale to bolo daaavno :D
ojka, hehe, tie :-) vo vaznom emaily, to je sranda.. ja to bezne pouzivam :D neviem ale ako na to reaguje druha strana.. ale uplne ze prirodzene.. ale tak aj v realite by som sa usmieval.. teda pokial nepisem email utocny.. i ked aj tma pouzivam ale len taketo: ;)
mozno to len ja vnimam tak, ze ak pisem informativnu vetu bez smajlika, je to take chladne, take mrzute.
mozno to len ja vnimam tak, ze ak pisem informativnu vetu bez smajlika, je to take chladne, take mrzute, no nie? :)
ojka aj jaaaa :D :DD uplne vazne :D minule som chcel napisat smajloch ked som pisal o konzultacie :DDD
system. per partes si ja uz nepamatam..to ty mas vediet nie ja :D
a mas aj cit pre umenie? lebo ked to chyba tak mozes mat aj neviemaky fotak a vysledok nebode az taky super
a to ta kedy chytilo? :) to je velmi pekny konicek... fakt:)
fuha, 6 x za sebou som teraz kýchla a nezobudila som spolubývajúcu, to aký uspech :D
omega, to mi tá "vážnosť" ostala ešte z toho, že som písala diplomovku... :DDD
inak, viete aké mám niekedy nutkanie, že ked píšem vyučujúcemu mail, alebo ked píšem diplomovku, že mám chuť tam niekedy hodiť smajlíky? to je choré :DDDDD sa niekedy zbadám a potom už len Backspace :DDDD
per partes :D aky je tam vzorec ? som zabudol, ale nevadi, a sakra nikdy neviem kedy pouzit per partes a akedy substituciu a ked to pocitat len tak podla vzorcov integracnych :(
a fotak nooo, chcel by som canon EOS 550D ale tolko penazi nemam tak sa uspokojim aj s 1100D alebo nikon D3100 este niesom rozhodnuty, chcem si ich chytit do ruky a podla toho sa rozhodnem :D
ojka, dobru noc:) neboj nebudeme dlho..ked uz si mi kamosa vyhnala, tak pojdem tiez spat o chvilku :D
ojka, s tou vaznosou som vas nechcel nainfikovat :D