Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, tak dúfam, že si to potom u tej osôbky vyžehlíš, že sa nebude moc a dlho hnevať, držím palce (:
ja sa tu pri vás tiež cítim super... tu to jednoducho frčí (:
omega, tak tak, len pekne choď už pod perinu, ... bru noc
a vy nespáči ostatní, čo ešte nespíte? už je kopec hodín....

system

netreba brat vsetko tak vazne :D no nic idem ja spac :) dobru noc :) a ked budete vediet o niekom kto kupil telku z datartu dajte mi vediet :DDDD pa

btw.: :))))))))))))))))))

*inko

jaj detiska... mne je dneska totalne naprd..posrala som si to u jednej mojej osobky... ale aj vdaka vam mi nie je az tak celkom nafigu..a teraz sa dokonca aj usmievam...
nech ziju smajliky :)

ojka

inko, no tak smajla za nokiou by som dala asi i ja ((: a uznali ti potom tu vetu?
system, no ja ked vidím nie moc priaznivý výsledok zo zápočtu, tak sa moc veru neusmievam (-:O to ma skôr svedomie hryzie , niečo na štýl:"ty ochechuľa, čo si sa to normálne lepšie nenaučila".... (-:O

0mega

system

:DDDDDDDDD HENTO ! je genialne, ten tvoj ujo. ja som na tom podobne, ze ak sa nieco stane, hoci aj "zle" tak sa zasmejem a ked to niekto berie smrtelne vazne, ja nemozem, NEMOZEM, a to ma vyprovokuje k este vacsiemu, ale spontanemu smiechu.. to sa proste neda :D

a mna strasne rozossmieva ked je niekto VAZNY.. ja proste nemozem a ked sa niekto rozculuje, tak to sa mi uz podlamuju kolena z tolko smiechu, resp sulam sa po zemi...

(a to mam 33 rokov? mam ? :-O :D :D:D:D)

*inko

ojka, to bolo zlate :D ze yesss..vyšiel mi priklad, dam tam smajla

inak ja som aj do pisomky raz dala obrovitanskeho smajlika.. musela som :D

bol to nejaky test z angliny..uz sa zbierali papiere a nebolo cas na rozmyslanie...chybala mi jedna veta, ktoru som mala vymysliet...a mal v nej figurovat mobil
a mne nenapadlo nic ine ako "nokia- connecting people" :DD a za tym smajlik jak hrom :D