Prečo ešte nespíte?

system

no ja sa vo vecsine pripadoch usmievam, a to ma naucil ujko moj :D on raz hovoril ocovi (aj ja som tam bol) ze : " som stratil vcera 100 € " a normalne sa smial z toho :DDD a jeho zenska na neho ze " no este sa z toho smej ! " a on este viacej :DDD proste a co teraz zabije sa preto ? :D a teraz aj ja sa smejem napr. zo zapoctu som mal 0 body tak sa ma pyta kamos kolko mas ? a ja s usmevom ze 0 :DDD ako nieje mi to jedno jasne ze nie, ale tak co uz ne ? :D

ojka

inko, no vidíš, je to tu nakazlivé...mne sa inak asi minulý týžden stalo, že som sa spýtala spolužiačky "inko, a ty si už začala písať tú seminárku z poisťovní"? a ona že prosím? :D tak som sa rýchlo spamatala,a nejak som to zahrala do "autu" :DDDDDD

omega, ja ked vidím smajla, tak sa aj usmejem,... tá veta je potom taká živšia, veselšia, milšia, v lepšej nálade, aspoň tak mi to príde (:

*inko

ojka, kym neposielame takychto :P tak je vse okej :D

omega a to kto ti poslal tolk osmajlov? :D
a aka bola otazka? :D

0mega

No ak sa dopracujete tam kam ja, ze namiesto BODKY pouzivate :D tak to bude uz breaking point :)

Ale to clovek na to musi mat naladu, aj autor, aj citatel, inac to nefunguje..

ked napr ja nemam naladu a vidim niekoho pisat :D:D:D:D tak to nejak preskakujem :/ nejak mi to nepride vkusne :D

ale tak.. nastastie tie casy su tak do 5% len :)

ale ako ono ked mam vsade :D:D:D tak to vyzera tak :D:D:D mozno na cajlu :D:D:D ci ako sa vola ta slavna ulica :)))

ojka

ja som tých smajlov tiež v mailoch dosť poposielala, ale musím sa sem tam už kontrolovať :D
ale tak napríklad som písala dnes diplomovku, riešila som nejaku ulohu, príklad, porovnávala a robila z niečoho záver, a nakoniec som chcela napísať smajlíka, lebo dané riešenie, ku ktorému som sa dopracovala malo byť to najpraznivejšie pre účtovnú jednotku...
no ja som jednoducho šľahnutá :D doslova :D
aj vedúcej na diplomovku smajlíkov poposielam, dokonca i serioznemu docentovi, čo som ho mala na bakalarku... bez pardonu :D no a čo, ja sa rada usmievam, a ked je dobrý dôvod tak o to viac((:

*inko

jezis a minule uz aj profesorka mi davala rehotajucich smajlov :D
lebo som jej posielala ulohu z forexu aj s komentarom...a v texte som sem tam mala spomenut uzatvaracie ceny / teda last price

a ja vsade (obambavena z losta ) som pisala lost price, lost price..lost lost lost...
a ona ma 4krat na to upozornila a ja stale som sa pomylila :D tak ten posledny mail bol fakt urehotany :))

vraj si tiez nie som tak trochu lost sa ma spytala :DD

a to sa ani nedalo nejak normalne vysvetlit, alebo ospravedlnit...
ze prepacte, mam na stranke zdraviesk virtualneho kamosa a vola sa lost:D

0mega

Moja posledna otazka uz dnes vecer.

Aj vy sa usmejete ked vidite :) ? alebo sa usmejete viac ak uvidite :D ?

Lebo ja ano, a poviem vam, ked vidim na 1 stranke 44 smajlikov a 2 nesmajlikov (bez MOJICH!) tak ja sa rehocem az sa musim dostavit na toaletu...

0mega

prave som sa pozeral, kde som pouzil :) v mailoch a pozeram, ze aj druha strana pisala :) v mailoch.

priklad, pisal som niekomu a ten niekto preposlal moj emial s doplnkom ze "Please take care of this inquiry as quickly as possible" a potom ten niekto sa ma pytal doplnujuce informacie a potom to preposlal niekomu a ten niekto pisal so mnou a odpisal aj smajlikov.

Ale toto by bolo OK, ale podotykam, ze ja som nebol prvy kto pouzil smajlikov tu, lebo som o tom nejak ani neuvazoval, ale tak, ona ho pouzila :D Cize sranda.. takze to je v norme :P

*inko

omega, presneee :)) ci mi precital myslienky
dokonca aj v praci ked som, tak poslem smajlika...nech sa aj druha strana trochu usmeje...ved dost je vsade tej formalnosti :)