Prečo ešte nespíte?

ojka

inko,no vsak ja mam tiez podobne plany, len dala som si tabletku na hlavu,a nejak mi to neprechadza,neuspava,a este k tomu som sa bola vyluftovat na balkone(uz tam inak riadne prituhuje,bude uz aj minus,dlho som tam v tom kratkom pyzame nevydrzala :D),tak ma to kapanek prebralo,ale tebe zazelam uz čačane sny a peknu nedelu (:

*inko

ojka ja mavam Staneka takmer kazdy utorok na prednaske..hej hej, je to exot
minule tam Sulikovi uplne otvorene do drbov nadaval :D

a ze "preco je vo Finsku tak malo kradezi a taka nizka korupcia? Lebo keby ten Fin chcel nieco ukradnut, ruka by mu umrzla."

alebo "riesenie problemoveho penzijneho systemu a dochodkoveho zabezpecenia u nas? nuz vazeni, zakonom nariadit dochodcom aby chodili zasadne na cervenu, alebo v protismere" :D

a potom by ich malo vraj trochu ubudnut :D boze, to je typek :)))

ojka

inko,vsak ochechula je pekne slovicko,nejake namietky?nie?tak to je super :D
no ale inak,pan stanek je tiez riadny exotik a 'frajer' (v dobrom slova zmysle),ked sa mu zadari,tak vie pekne zahviezdit :D

*inko

tak sa majte chlopi..dobru noc a pekne smajlikove sny

ojka, no veru..a ty ako to ze si tu? ved si uz bola na odchode :D

ja asi balim, lebo mi roztrhne hlavu

a zajtra idem do kostola..lebo som slubila ze ak operacia dopadne dobre...tak aspon v nedelu pojdem
takze vstavam o 4 hodiny..je cas ist :) tak sa maj draha

ojka

jaj,banda moja,ja sa tu pri vas vyskieram po pod nos o pol tretej rano,snad som spolubyvajucu neprebudila kapanek,lebo sa zacala nejak mrvit na posteli (-:O

*inko

ochechula :DD
jaj ojka, nemozem z teba niekedy :D
neviem ci uznali, tam ani neslo o uznanie ale o srandu :)
totiz, ked mi nieco skrsne v hlave.koniec, musela som to napisat, musela :D

to sa mi stalo aj pri bakalarke..mala som tam jednu taku, povedzme ze "inaksiu" vetu, plnu rozhorcenia a emocii :D ohladom jednej blbej americkej ratingovky :D a veduci ze- slecna toto prestylizujte, to nemozete v praci ponechat... a ja ze nie, ta veta tam bude (a zasluzim si za nu cenu hodnu ekonoma :D ) a on - ok, ale ze ci sa nebojim kritiky:D a ja ze bojim, ale uz ked mi to napadlo, tak to tam chcem mat! :D

a ziadna kritika nakoniec nebola..dokonca ten stanek ktoreho som mala v komisii na obhajobach povedal ze to bolo super..a tak..on je tiez taky...tiez obcas dobre zarube :D

0mega

ojka, no prave som si ustlal postel... najlepsi je ten pocit, ked clovek ide do 'fungel' novej postele :D ta novota.. ok uz idem, majte sa :D

0mega

Najhorsie (resp najlepsie, ale..) su tie situacie, ked sa niekto zacne smiat na niecom, a ja to "kontrujem" 2x smiechom a ta osoba este rekontruje na 4x smiechom a takto.. dokola.. az mam krce a neviem, neviem sa prestat smiat, musim mysliet na rozne katastrofy a neda sa to.. lebo 1 myslienka/pohlad na tu osobu a zas praaaaask.. a je to vonku.. neda as zastavit :) inac, viete ako smiesne mozeme vyzerat? pozerame do nejaked debny a ten kto nas text necita nahlas, len sa smeje.. tak to moze vyzerat tak fakt na psychiatriu :) :P :P :D