Prečo ešte nespíte?

ojka

inko, no tak každý máme radi to "svoje" (;
banda, aké máte inak ešte plány na dnes? krásny slnečný deň vonku ....

*inko

omegaa..dakujeem..toto mi v pohode staci diky moc :)
uz sa tym nezaoberaj, potrebovala som mat aspon sajn a ten uz mam :)

nie jedna sa len o nazor, pohodka, nejde o nic

ojka, do kostola chodim aj ja rada, ale ked je tam prazdno a ticho..ziadne kazne, leeeen ziadne kazne.. a uz vobec nie o vzniku sveta :D ale tak..ja im to neberiem:) je dobre ked clovek niecomu veri:)

ojka.

inko,no čo ja viem, či nezufaj dovolí? možno sa neskôr vyjadrí :D
inka, ja chodím do kostola inak veľmi rada, na mňa to tam pôsobí tak upokojujúco, všetky starosti, problémy idú vtedy nejak mimo mňa...cítim sa tam jednoducho fajn (-:O tiež som sa teraz akurat vrátila, bola veľká martinská slávnosť (: krásne to tam bolo...
pfffff, banda, čo dobrého bude na obed? nože mi narobte chute :D

0mega

Fuha, to je dobra otazka :D
A budu hodnotit len nazor, alebo aj vysledok? :P

No niekde som cital clanok, ze za posledny rok klesli ceny o az 5% v priemere.. (ale ktovie ako hodnoverne to je), realitaci hovorili v clanku, ze 'este trochu to moze klesnut' - a v 99% pripadoch klamu, cize mozno to uz pojde hore? :D chcu len klientov nic ine, cize im sa verit neda..

Ale ja si skor myslim, ze to moze este trochu klesnut, asi nie velmi a to z dovodu ze, pokial by mal slovak predat lacno, radsej nepreda :D ale nie, ine..

Pokial banky nezacnu 2. vlnu 'hypoteku kazdemu' tak by ceny nemali ist velmi hore, ak vobec.. A obzvlast ak bude deflacia, tak by to hore ist nemalo.. (deflacia zevraj predchadza hyperinflaciu, ale teraz to moze byt inak). Zalezi aj od toho, ci sa najde nejaky obrovsky investor co prileje na trh zopar lacnych bytov (a tym stiahne ceny aj zvysku trhu pravedpodobne).

Ale som len lajik :P moj osobny typ je ale tak za za 1. rok to klesne este o 3,5% a potom 11/2013 to bude tak na urovni -7,5% od dnesnych cien :D (pamataj, je to len TIP :D zalozeni na nicom :) )

Ale skusim nad tym este dnes porozmyslat, a ak mi nieco napadne napisem :)

*inko

takze mozem vychrlit?
podla teba..ceny nehnutelnosti na Slovensku v priebehu najblizsieho roku, dvoch..co budu robit? :D
ja nemam o slovenskom realitnom trhu ani paru...jedine o US :D a dostala som k seminarke takuto otazku a nejak som sa zasekla...hmm..
preco mi davaju otazky o slovenskom trhu nehnutelnosti, ked seminarka bola o americkom...co nevedia citat? :D

*inko

ojka..nebude:) len ci tebe nezufaj dovoli
(inak bola som v tom kostole...to aj vy zivate - este ani nevojdete dnu?)

omega si tu? kde si, ty moj ekonomicky mozog ked ta potrebujem?

ojka

inko,ehm, a binghi nebude žiarliť? :D
no, tak treba byť sem tam aj prechodne citlivým (((:
mne sa zdá, že ja som furt ((-:O
tak príjemnú nedeľnú realitu želám (;