Prečo ešte nespíte?

*inko

aj myy :))
teda..lepšie povedané, MY okrem MŇA :D inko bola od akýchkoľvek tvorivých prác odstrčená šikovnejšími sestrami...beeeeeeee bebe be be..ojka, čo mi to pripomínaš :D

ojka.

jajka , 9,9€ je ešte super cena :D teda na umelý... živé som včera videla predávať po 3O €, to sa mi zdalo fakt už moc....
inko, ja mám rada takú tú svoju vianočnú náladu, čo si spravím ja doma, lebo to šialenstvo v obchodoch a po mestách, to mi nerobí dobre ((:
inak, my ked sme boli deti (rozumejte ešte školáčky na ZŠ), tak sme si domáce adventné vence robili, to vám bolo srandy pri tom :D

*inko

ach..slamene ozdobky :)
moj svagor to kedysi plietol... slamene stromceky sa mi velmi pacia:)
ojka, no ano vyuzila som ten cas efektivne..ale zeby ma to nejak tesilo.. a nepacilo sa ti? ako to? ved ty zvyknes s radostou ocakavat vianoce :)
jajka nekupuj veniec... urob si vlastny, alebo upec.. nezvyknete robit take daco? ojka urcite pozna :DD

jajka001_

hu :) papáte adventné kalendáriky? v obchodoch už púšťajú vianočnú hudbu, všimli ste si? náladička :) darčeky aj tak nakupim až na poslednu chvíľu
pozerala som ze ci kupim adventny veniec, ze 9,90 € :)))
hmm aj stromčeky som už okukovala
kupila som si nove ozdoby na stromček, slamené
minuly rok o tomto čase bola už snehová nádielka...

ojka.

zdravíčko (:
inko, no tak to fakt milý profesor :D asi na vás zabudol (-:O aj ste nejak efektívne využili čakaciu dobu? :D
lost, inko, nooo, ja som bola na tých trhoch kuknuť včera, ale popravde ma moc za srdce asi nechytili toho roku...neviem
a hm, neviem kedy začali, ale mám takého tušáka, že minulý týždeň...

*inko

sekera? nemám sekera..ale možem zohnať ak chceš:)
čo zas majstruješ? ktorý stromček ideš zoťať?:)
lost, no aj som si myslela :D tak ja pridem neskor, keď tu budeš :D