Prečo ešte nespíte?

*inko

bože môj, začala som presviedčať šéfa, aby sme kašlali na toho môjho nástupcu :D že tu chcem predsa len ostať :DD tak asi som ja ozaj nejaká pošahaná

ojka.

lost, jaaaaj, ja som zabudla, že v noci nemám hovoriť o jedle a pití :D ale tak v tomto som ja nepoučiteľná.... (-:O a čože ti v noci nevychádzalo, tak jak malo? hm?
inko, no ty si riadne trdlo :D treba si do debilníčka písať také veci, alebo potom pripnúť si nejaký šikovný papierik na chladničku a tam písať (((-:
jaa viem, že to Kakao chodievalo, ale nepozerávala som to.... ja som skôr ešte predtým frčievala na Filmaríkovi a Filmuške a Od Kuka do Kuka s Paťou Jariabkovou, joj, to boli krásne časy ((:
no tak pekný deň všetkým, treba makať (:

*inko

vstávame spachtoši:) ojka, no tak si predstav, ešte o polnoci som ryžu robila...spať som išla okolo jednej...
zabudla som, že som na to zabudla :D to je vetička čo? :D
a čo sa týka tej sestry, tam je už darček vybavený zopár dní, len som jaksik nezachytila, že už dnes má tie narodky..oslava bude až o týždeň...to bdue zaujimavé, pred mojou najťažšou skúškou..ale veď prečo nie:DD
lost aj ty si taký kakaukový?
ozaj a pozerali ste ako decká Kakao? alebo kakaoslávikov? minule sme sa s binghim o tom bavili, on to vobec nepoznal :)
tak veselé piatkovanie

lost

hmm kakao?

to mi pripomina toho cloveka co tu mal prezyvku KakaoNepijem :D

neeeeee, zas citam nieco o jedle/piti :D kakao.. no dal by som si :D ved to nie je az taky hriech, ci ? :D

ojka.

oukej, čas na kakauko skončil, ide sa do postele....
www.youtube.com
Now it´s time to say good night,
good night sleep tight.
Now the sun turns out his light
good night sleep tight.
Dream sweet dreams for me.
Dream sweet dreams for you (:
GN(: