Prečo ešte nespíte?

*inko

no ale teraz som sa odžubala...prednaška odpadla a to nemohol napísať, že aj cviko odpadá? hmmmm... ojka, v kniznici si pisem veci do DP
trhy? nestiham nic, nieto trhy:) ale taha ma to tam...ty si sa uz bola pozriet? kedy vlastne zacali, minuly tyzden?

ojka

inko a čo mudreho pozeráš v knižnici? k DP či seminárke? (;
mne očka vždy zaiskria, ked vidím ohník, ale len taký bezpečný, chápeme sa (;
inak, už si bola pozrieť na vianočných trhoch?

*inko

ja som samozrejme ako decko mávala kalendárik, starsia sestra mi usila take velke latkove cudo, s vreckami, dalo sa to zavesit na dvere :)
aj ohnik je pekny. a hlavne nebezpecny (zaiskryli mi ocicka)

ojka.

zdravíčko (:
inko, ešte si nevyrástla z adventného kalendárika ? máš? :D u nás na tom frčí najmladšia sestra, ale ked mám pravdu povedať, ja som svoj nikdy nemala (-:O ja mám radšej ohník na tom adventnom venci ((:

*inko

:) cierne macky..a co v pripade ked vam tam cierna macka neprebehne cez cestu, ale sa s nou rovno zrazite..mne sa raz jedna tak priplichtila popod nohy, az som sa skoro zrubala

uhm... no toto boh chcel aby som sa tesne pred odchodom do skoly mrkla este na net... na facebooku info od profaka, ze prednaska nebude :D tak teda smer kniznica...
pekny den deturence...ozaaaj dnes je prveho, mate adventne kalendariky? :DD

ojka.

fuha , tak tomu sa hovorí mať vzťah k nejakej veci :D
a pomáha ti aspoň trošku? napr. v škole? (((-: inak, už boli zápočty z matiky? ako to ide?