Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
vikend? :D
zaspal som asi o 3 00 v sobotu, prvy krat ma zobuil pes o 6 30, druhy krat o 12 00 , potom som ho vyvencil, naranajkoobedoval sa a uz bolo 15 00 a nadavam ze preco je taka tma, zapnem svetlo, precitam nieco na nete, pozrem tristvrte hodinovy film a uz je 22 00, zase skocim so pson von, vratim sa a nieco citam a pocuvam a zrazu pozeam a bude coskoro polnoc.
bud som vcera vela pil, alebo je nieco vo vzduchu, mozno len sused zabudol zfuknut ohen a zhorela mu ista burinova plantaz a mna to nejak zblblo.
alebo som uz stratil zdravy rozum :-O
a to sme este len v polkde vikendu :D
inko,no ale ake pekne ciselko si si 'nahodou' uchmatla (;
vcera bol dlhy den preto,lebo vecer,ked som dosla domov,tak sa este doma vypekalooo o 106,lebo dnes sme tu mali doma kapanek väcsiu zurku...ale uz som rada,ze je po tom,lebo uz ledva stojim na nohach (: a ty si mala dnes aky den?si doma ci v BA?ma este tak napadlo,ze bud sa ten tvoj sefinko boji byt sam v praci :D alebo sa rad s niekym osobne vykecava ,...
No co nespaci a vam ako zacal vikend? (:
3.800
ojka, nie, ono to vypalilo tak súbežne..ja som mu povedala "vieš čo, kašli na pohovory, budem to robiť aj naďalej, pokým to budem môcť robiť najmä z domu a netrepať sa stále do kancli" a on vtedy z tašky vytiahol ten kalendárik, nečakala som to :D
vieš čo, ale on je taka truba, chce silou mocou, aby mu v tej kancli niekto sedel...a pritom ja mu kopu veci robim z domu a nezaratavam si to veľmi do hodín...niežeby bol rad, že ešte na mne ušetri a robim kopu veci aj navyše,,niee..on radšej bude niekomu platiť za to že tam iba sedí..ale teda, jeho vec :) len som mu to chcela uľahčiť, hlúpy je..tak nech teda platí:)
ojka a prečo bol včera dlhý deň? vo vlaku sa to vlieklo?
lost, ale nezufaj, z tych alergii ešte vyrastieš :)))
uff,inko dnes bol veru dlhy den...izeeee,a sefinko ti dal adventny kalendarik pred alebo po tom,co si mu povedala,ze u neho predsa len ostavas? :D a 'nastupca' uz vie,ze nebude nastupcom?
Lleillinka,no ahoj kocka,jaka som rada,ze si sa ukazala,u teba za hranicami vsetko v pohode,co tam zaujimaveho stvaras?
No co banda,uz vsetci spime? (:
lost..skola..ale ono je to zlozite... mi ho pride tak luto, nenecham ho v tom
ako ste sa dnes mali?