Prečo ešte nespíte?

lost

last lost :D

fuha, pravdupovediac som nepouzival nic :D len mincu :)

lebo vzdy ked som nieco pouzival, tak to nefungovalo.. ale neviem uz ktore (asi technicku, lenze to asi nebolo spolahlive)

ale az tak vysoko som sa nedorpacoval...

*inko

kazde z toho znie zaujimavo..a dolezito :)

LOST! dolezita otazka :D
ked si forexoval, vyuzival si aj nejake indexy, indikatory, technicku analyzu? slahne ma slahneeeee z tych nasich uloh
jaj to som inak raz pisala (ked si tu nebol) aka prihodicka sa mi s tebou stala :D som stale miesto "last" price omielala Lost..lost :D ach, co si len mohli mysliet, ze aky analfabet to ja som

lost

Hm, fakt :) tak pod tymto?

Internal Response Strategist

Human Optimization Planner

Forward Response Planner

Central Infrastructure Liason

Senior Intranet Associate

Customer Usability Strategist

a ine :D

*inko

ty kokso lost, tak pod tym sa da vselico predstavit :DD
oukej, tak nech ta tvoje manazovanie naplna, zelam vela uspesnych vstupov a vystupov :D

lost

*inko :D:D:D

no mozno :D:D:D

tak dari sa pomaly..este sa len prisposobujem..

ako som to volal? :D manazer vstupu a vystupu? :DDDD

*inko

hmm..neviete prečo vymazali mojho ježiška? neviem ho najsť :)

lost veru si sa este nepochvalil, ako si bačuješ v práci, baví ťa to?
to s mliekom je zaujimave..možno si niekto v EMME, EVE alebo podobnych "casopisoch" precital o jeho skraslujucich ucinkoch a teraz sa v nom kúpe:) možno má ten dotyčný teraz romantický mliečny večer s polovičkou

szia víla :)

dobra vila

Fiha, dva mesiace bez netu by som ja asi tazko zniesla :). A ako sa dari v praci? Ide to? snad hej a snad si to aspon trocha uzivas, aj ked neviem, co to je zac :D

lost

ak myslis tie takmer dva mesiace.. tak pokazeny pocitac + nefunkcny internet hned za tym + pracovne vystaveny.. :/

ale uz mam PC a net aspon spat a tak uvidime co bude a co nebude :)