Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
uau, tak to bude oslava jak hrom, inko, teraz niečo pekné vymysli, čo jej kúpiš alebo namaľuješ alebo vyrobíš, alebo čím ju potešíš (((-:
inko, ja som taký anjelik, ako keby si ma nepoznala :D haf (-:O
hmmm, sa ti tá hitofka nepáči? však to je krása, jedna radosť, a tie tanečné kroky ((((-:
no, však ja v tej práci tiež nie som každý den, cca tri krát do tyždna tam skočím, ako kedy... (;
tak teda ďakujem a bru noc ti prajem (:
:DD ja skapem z toho alfa :D
a tie oči :D ach
tak bru:)
alf, vyskúšaj a uvidíš ((;
ale jasné, tuto dobrá ojka a s frajerom sado maso :D ojka ojka, tichá voda..vieš ako sa vraví :D ale nie..ja viem, ty si také dobré šteňa:)
nniee ja do tej roboty chodim asi tak raz za týždeň... ked treba vybavit niečo, tak vybavím, z domu, alebo odhocikadial... len si to nezaratavam do času, ale už ho kašlem starého :D
no moment, zajtra má toľko omieľaná moja sestra , rovných 40 :DD ja som vedela, že som zabudla na niečo
no ojka, tak šťastnú cestu zajtra:) jedanky to čo je za hitofku :D to mám na dobrú noc? :D
papa
O..O
Alf ešte granát nejedol. Neroztrhne alfa?
ja som na našeho krpca doma dobrá (((-:O ja som vlastne dobrá na každého, no nie? :D
cestovať sa sama ani nebojím v noci, ja už mám za sebou všeličo :D ale tak opatrnosti nikdy nie je dosť....
fíííha, tak ty si v tej práci varená pečená...mne by to tiež inak chýbalo, keby som nerobila, to je už taká sila zvyku (: no nie?
joj, tak to ti to vstávanie ráno nezávidím, sííííce, však ja budem aj tak v práci, budem s tebou súcitiť (; ja mám zasa v pondelok cviko hneď 7:30, a tam treba i rozmýšľať a rátať, to je na tom najhoršie :D a v pondelok hneď zápočet
tak sa inko, hlavne dobre vyspi, nech to tam zajtra v psychickom zdraví prežiješ (:
www.youtube.com ((((((-: to je aký hit :D
tak aj vy ste také mrchy na malú sestu? si sa teraz priznala :D jaj, ja som zabudla že ty ešte rpacuješ..nech ti to zajtra ubehne a porom šupitom domov...fuha a to prideš ale dosť neskoro, nebojíš sa?
heh, ano ja by som rada s tou mojou sekla, ale nejak..nejak...hm...zajtra tam idem :DD ešte chodia na pohovory nejakí ľudia, tak vyberáme..ale vyzerá to tak, že stále pracujem pre neho, i keď z domu, alebo zo školy...stále mám mobil na uchu...asi mi to aj bude chýbať :(
asi by som sa mala už odpratať, zajtra škola od sedem 30...hehehe :))) tak sa asi pomaličky lučim :)
počuj ty kurátenko, len sa na svoje staršie sestry nevyhováraj :D dúfam, že to teda tak fakt nefunguje, lebo inak neviem, čo vyrastie z našej malej sestry :D
ale ako sledujem, tak najviac si čarbem asi ja, takže hm, no neviem, čo zasa na mne zanechalo to "čarbaníčko" (((-:
inko, ja idem ešte zajtra do práce, a potom večer rovno domov, čakajú ma tam nejaké milé povinnosti ((:
inak, ty ako teda s tou prácou? už si to tam sekla? či?
ojka, ked ony mali 20, tak ja som bola ešte iba také šmatlavé 7ročné kurátko:D ani medovníky mi nedovolili vyzdobovať...lebo "malá"
:D vidíte? len zakazujte mladším deťom..a skončí to čarbaním po stenách v dospelosti:D ako momentálne u mňa :D
ojka a istavas tu tento vikend? ja neviem ci ist domov, alebo nie...
inko :D ty trdlo (či "trdlica"? :D), možno ťa odstrkovali práve preto, že si bola moc šikovná a nechceli, aby si im do toho kybicovala :D
hm, mám chuť niečo schrúmať, dá si so mnou niekto na polovičku granátové jabko? (;