Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
:(
lost, ty ho v tom nepodporuj:D
a budem bez mailu...a ked sa naserem tak aj pc vyhodim....trosku sa oslobodim od tychto výdobytkov spolocnosti :)
vsak ja len preto sa pytam, ci mas nieco urgentne, led si sa tak rozcertil :)
no ja na gmail nedam dopustit :D
malokedy sa mi stane, ze sa tam nedostanem :)
a nemas problem s netom?
lebo ja som mal taky net, ze nesli google mapy - a na vine bol net, nie PC..
gmail mam uz od februara 2007 :)
mal som aj predtym , ale to bolo len na pozvanku a stratil som ju :D
extremne vela krat sa mi stane, ze posielam fotky a nedojde mu
chyba je na JEHO STRANE.. lebo azet ponuka miktoprilohy a nie Prilohy.
hold, je to amater :)
azet aj centrum ma nastvali, ked som chcel prijat dolezity email (reset hesla) a mali vypadok. nastvay tam volam, a niekto a nic.. akoze zato ze je sviatok, tam nikto nepracuje.
je mi luto deti, ale biznis nepozna sviatok, toboz nie seriozny. cize ked si chcu skrabat gule cez sviatok fajn, ale nech idu robit teeenage only mailovu sluzbu a nie seriozne tvariacu sa :)
vzdy sa smejem, ak mi niekto a nebodaj FIRMA pise z takehoto slovenskeho freemailu :)
katastrofa..
nechem nic teraz pisat...a vlastne by som ani nenapisal...lebo sa tam nemozem dostat...
ojka aj ja to tu uz baliml vlastne ja som uz davno na polceste :D len som tu zazrela chuchmaka, tak som si povedala ze este minutku
a inak presne si uhadla, varene vinko, ved co ine:)
tak sa maj pekne
lost ja mam gmail ale keby si videl tu adresu :DD tiez neznie moc spolahlivo :D
inak ja s gmailom az tak spokojna nie som, casto mi neodosle spravu, alebo prilohu...a sem tam sa neviem dostat do schranky..ale vzdy lepsie ako tie co spominas