Je tu niekto vôbec, čo ešte nespí, či to tu zasa len ja tak dlho buntoším? A prečo ešte teda nespíte ak nespíte? ((-:
Prečo ešte nespíte?
majstra N som mala veľmi rada, ale raz som ho stretla/videla aj bez tej super parochne a mala som menšie problému s jeho identifikáciou, ked som bola malá :D
inko, takže odhadujem, varené vínko a cigánska, že? :D
hm, neviem, kde sa to zajtra chystajú, ale ak na to prídem cez deň, tak ti dám vedieť :D
nooo, ale ked je reč o spolubývajúcich, asi to tu už balím, nadišiel môj čas :D
doooobre sa vyspite, "deti osprostené" (: GN
:(
skus ozaj gmail
a teda, uz nebudes mat...ten?
a co take surne chces pisat o jednej rano? :D
neviem stale tam je niaka technicka udrzba...a uz ma to nebavi...chces rychlo napisat mail...a neodosle ti to....alebo sa tam ani nedostanes....mozem ich drbat...rusim to
mikulasska zurka? kdeeee? ja planujem uz dlhsie s kamoskou vypadnut a potom sa uz definitivne sustredit na skusky...ja som si nekupila, mne kupili, vinko varene, jaj vlasnte pockat, ja som aj jedla, lebo mi zacinalo to vino udierat do hlavy, tak som si rychlo naplnila zaludok..aj by som bola zabudla
aa..ahaho :) tak este dve minutky a ficim do postele :)
nepoznas to oslovenie? ved majster N predsa..a coze coze si chcel pisat na maili
pche, že deti osprostené :D tak dik
binghi, a čo si tak zaspamovaný? či prečo?
lost, inko, to som našla na nete, tak som sa musela s tým s vami podeliť, nedalo mi to :D
inko, nooo, to ma ani neprekvapuje, že si ho tam stretla :D spolubývajúca ide zajtra na nejaku "mikulášsku" žúrku, tak tam ich bude asi ešte viac :D
aj si si na troch niečo pekné či dobré kupila?
fuha, ja by som si do toho životopisu toľko prkotín mohla popísať, ale svedomie mi to nedovolí, ked viem,že z toho už nič neviem,.... rôzne tie štatistické a programovacie somarinky, joj :D
želám teda bru noc, nech sa niečo pekné sníva (;
lost, pozri sa hu hlboko do očí a povedz mu:" Bastien, už dosť!!!!" :D