Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(

Príspevok v téme: nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
chcelbysom

nechapem to.ok prirodna krasa je super,ale nechapem,preco sa niektore neupravia.co preto,ze uz su vydate a uz sa nemusia licit pre druhych.hovadina.mne sa paci ked je zena upravena a ked sa ma pacit sebe a okoliu a hlavne muzovi,tak nechapem preco sa niektore nenalicia.je to krajsie,pritazlivejsia,proste krasne to sa mi na tom paci,ze sa zena o seba stara.nepacia sa mi moc zeny,ktore sa fakt ze nenahodia.su potom take obycajne.niektorym sa sice viac hodi,ked sa nenamaluju,ale takych je //// malo!co si o tom myslite?

janka24

Toto je teda fakt NEHORAZNY PROBLEM-táto tema. Pardon ,som znechutena..:-(Teda ak by to bolo nejak slušne napisane ale taketo rozhorčenie...Mam kamaratku-slobodnu a ma naozaj akne a samozrejme nenamaluje sa niekedy doma, alebo ked ma prist iba ku mne-trva to totiž a jej pokožka musi aj dychat-čo sa tyka toho mejkapu..a mam ju rada aj s tými pupakmi ...dalšia kamoška mamička..niečo podobne a ešte vaha po dietati jej koliše, ale je priiiišerne zlatučka, fakt super a jej manžel ju naozaj miluje-samozrejme stara a o seba,al tiež nemusi aj cez vikend ked je doma, či rano ked vstane hned behat do kupelni-radšej ostanu v posteli v objati.-)z toho by mohol byt dobry roman.-)

jahoda11

skus sa odličovat či to pre teba bude až taka zabava ... a či to budeš robit rad :D lebo mna to vobec nebavi a myslim že takych žien je viac...nevravim že sa nemalujem no ked idem do obchodu hadam nebudem pol hod predtym v kupelni sa malovat... :D

darika

moj nazor?je vlastne jedno,ci si zena alebo muz,ale fakt je,ze mas pravdu.Neviem aky dovod ta donutil zalozit takuto temu,ale som zena a nemachlim sa ako obrazok,ale nebeham po dome v starych vytahanych teplakoch,neohrabana,s vlasmi ako piina.Starame sa o seba podla toho,ako sme boli uceni od mala.Nemusime byt ako z plagatov,ale zase ani ako z mastale.A verte mi,ze mam vela mojich rovesnicok,ze by som sa skutocne necudovala,keby sa im chlap otacal za druhymi.A potom budeme zakladat temy,ako sa nam muz otaca a potkyna o ine a popritom ronit slzy.
Ruku na srdce Denz,nemam pravdu?

jahoda11

no ale nevyzera to tak že na nej miluješ všetko...asi iba make-up.ved aj si po sebe čitaš čo pišeš??? podla mna každy ma v sebe dake čaro a je jedno či je žena namalovana či nie...

doubledog

suhlasim, pekne upravena zena je urcite pritazlivejsia
proste to k zene patri, aby sa licila atd.
ale je to kazdeho osobna vec