nechapem to.ok prirodna krasa je super,ale nechapem,preco sa niektore neupravia.co preto,ze uz su vydate a uz sa nemusia licit pre druhych.hovadina.mne sa paci ked je zena upravena a ked sa ma pacit sebe a okoliu a hlavne muzovi,tak nechapem preco sa niektore nenalicia.je to krajsie,pritazlivejsia,proste krasne to sa mi na tom paci,ze sa zena o seba stara.nepacia sa mi moc zeny,ktore sa fakt ze nenahodia.su potom take obycajne.niektorym sa sice viac hodi,ked sa nenamaluju,ale takych je //// malo!co si o tom myslite?
nechapem mamicky,ci uz vydate zeny, preco sa o seba nestaraju:-(
Denz...... nemas uplne pravdu....ver mi :)
To fakt existuju prisery???...bez malovania je to ako ze fuuj???? Neverim...este som taku nestretol.
Vlasy upravit a ide sa:)
darika ja osobne ked som doma hodim na seba teplaky tričko vlasy do drdolu a nikdy mi muž nepovedal že či som nevidela zrkadlo...
inazlina
ale tu nikde nikto nepise,ze uprava je v sminkach.Ked sa oblecies,mas upravene vlasy,tak deti a domacnost su len vyhovorka zien,ktorym je zrkadlo cudzie slovo.
Teraz som napalila viac zien ja,ale nenavidim tu vyhovorku,typu-mam deti a domacnost a nemam cas na seba.
pochybujem, ze po precitani tejto temy utekala nejaka zena do kupelne sa nalicit..Vsetko je to individualne, ked chces aby sa tvoja zena malovala, tak jej to povedz. A este si mal pozmenit nazov temy : Vydate zeny a zenati muzi :) vies, skatulkovat to na zeny nie je moc dobre. Nech aj sa aj muzi o seba staraju, tiez sa my zeny radsej pozrieme na upraveneho chlapa.
Pauli73
Mas vlastne uplnu pravdu.Suhlasim s tebou.Ja som si to vlastne ani neuvedomila,ze u nas ani jeden z nas dvoch nemame problem byt pred zrkadlom chvilku dlhsie.Preto to tak vidim ja.Ja nevidim krasu v sminkach,len v upraveni.
no, riadne si pohol žlčou mnohých žien...
ide o to
keď bude mať manžel prístup, že mi pomôže so všetkým čo doma treba a nebudem ho musieť 150x upozorňovať na maličkosti, ktoré MOŽNO po týchto upozorneniach urobí ale sa sám opýta -zlatko, čím ti môžem pomôcť, vtedy budem mať čas a energiu, resp. aj chuť na tie srandičky s maľovaním a úpravou zovňajšku. keď sa má zamestnaná žena zodpovedne na plný úväzok venovať práci, deťom, manželovi, domácnosti - tak jej logicky zostáva málo (ak vôbec nejaký) čas na seba.
moja šichta ke´d je manžel na týždňovkách mimo dom je 24 hodín denne!!!
HOWGH!!!
darika...ja ked už sa idem namalovat tak poriadne,nie prehnane ale pekne.nech to aj nejako vyzera a nie len špiralu hodim a idem.takže mne to trva aj pol hod ...
Sorry,ale ak si zena upraví vlasy...nevidim dovod machlenia.
Ak sice nema kopec chlpov pod nosom a bradu.
darika, určite máš pravdu, ale ja si myslím, že tam kde sa o seba nestará žena nastará sa ani muž...a tomu to začne vadiť až vtedy ked sa mu začnú zapalovat lýtka. ak má muž ženu skutočne rád a vidí, že sa zanedbáva tak preto niečo aj urobí by to tak nebolo. Kolko chlapov pride domov lahne pred telku a nepohne prstom(čest výnimkám, ja viem, že nie ste všetci takí) a ešte čaká komfort od upravenej manželky, čo na tom, že z vyplazeným jazykom...